• Nou

Merisor 60 comprimate PROMOTIE 1+1 GRATIS - Dacia Plant

22,29 RON
Livrare prin Posta Romana sau Curier*
Antiseptic urinar, antiinflamator, diuretic, diaforetic (produce transpira葲ie), astringent, expectorant, antitusiv 葯i antioxidant, adjuvant ininfec葲ii ale tractului urinar (cistite, uretrite, pielonefrite), inflama葲ii urogenitale, leucoree, infec葲ii acute 葯i cronice ale tractului respirator (tuse, bron葯ite, traheobron葯ite), reumatism, gut膬 葯i diaree.
Cantitate

Dacia Plant Producator
Dacia Plant
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU NR.4454/2010
Meri葯orul este un arbust pitic raspandit in zonele montane, la altitudini de peste 1300 m. Arbustul provine din emisfera nordica, unde reprezenta alimentatia de baza a vikingilor. In scopuri medicinale, se folosesc frunzele, care se recolteaza in Iunile septembrie 葯i octombrie, perioada in care continutul in substante- active este maxim. Meri葯orul contine urmatoarele principii active: arbutozida, metilarbutozida, arbutina, fraxina, flavonoide, antocianidine 葯i taninuri.
Are calitati: antiseptic urinar, antiinflamator, diuretic, diaforetic (produce transpiratie), astringent, expectorant, antitusiv 葯i antioxidant.
RECOMANDAT CA ADJUVANT IN:- infectii ale tractului urinar (cistite, uretrite, pielonefrite), inflamatii urogenitale, leucoree, infectii acute 葯i cronice ale tractului respirator (tuse, bron葯ite, traheobron葯ite), reumatism, guta 葯i diaree.
Afectiuni prevenite cu Merisor:
- Infectii urinare: cure cu cate 3 comprimate de Merisor pe zi, vreme de 5 zile pe saptamana, iar suplimentar se consuma zilnic minimum 250 ml de iaurt Bifidus.
- Calculoza renala (pietre la rinichi): cate 4 comprimatede Merisor- pe zi, in cure de 10 saptamani, urmate de alte 10 saptamani de pauza.
- Ateroscleroza: cate 4 comprimatede Merisor- pe zi, in cure de 3 luni, urmate de 1+2 luni de pauza.
- Boala canceroasa: cate 4 comprimate de Merisor- pe zi, timp de 3 luni (cate 2 cure pe an).
- Viroze respiratorii: se sug cateva comprimate de Merisor- la aparitia primelor senzatii de iritatie la nivelul gatului sau al cailor respiratorii superioare
- Cistite: cate 6 comprimate de Merisor- pe zi (cate 2 comprimate de trei ori pe zi), in cure de 2-3 saptamani, urmate de 1-2 saptamani de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.
- Diaree: se ia o doza de soc de 6 comprimate de Merisor- odata, dupa care se iau cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pana la disparitia simptomelor.
- Enterocolite:- se ia o doza de soc de 6 comprimate de Merisor- odata, dupa care se iau cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pana la disparitia simptomelor.
- Sindromului colonului iritabil: se ia o doza de soc de 6 comprimate de Merisor- odata, dupa care se iau cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pana la disparitia simptomelor.
- Tuse: cate 4 comprimate de Merisor- pe zi, care se sug, pana la dizolvarea completa, actionand astfel la nivelul cailor respiratorii.
- Hemoragii menstruale abundente: din prima zi a ciclului menstrual se iau cate 6 comprimate de Merisor- pe zi, pana la oprirea completa a hemoragiei
- Helicobacter Pylori: in paralel cu tratamentul medicamentos se iau cate 8 comprimate de Merisor si 8 comprimate Sovarf (Oregano), in patru reprize, pem o perioada de 14 zile. Acest tratament este bine sa inceapa cu macar 5 zilem inaintea tratamentului cu antibiotice, si sa continue alte trei zile dupa incheierea administrarii acestuia.
ADMINISTRARE:
PENTRU ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI: cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, inainte de mese.
PENTRU COPII INTRE 7 SI 14 ANI: cate o jumatate de comprimat de 3-4 ori pe zi, inainte de mese.
PENTRU COPII SUB 7 ANI: dupa sfatul medicului.
CONTRAINDICATII: sarcina, alaptare, alergie la merisor, constipatie acuta
PREZENTARE PRODUS:- pachet promotional 1+1 GRATIS ( 2flacoane in cutie, cu 60 comprimate fiecare) Merisor.

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Merisor 60 comprimate PROMOTIE 1+1 GRATIS - Dacia Plant

Antiseptic urinar, antiinflamator, diuretic, diaforetic (produce transpira葲ie), astringent, expectorant, antitusiv 葯i antioxidant, adjuvant ininfec葲ii ale tractului urinar (cistite, uretrite, pielonefrite), inflama葲ii urogenitale, leucoree, infec葲ii acute 葯i cronice ale tractului respirator (tuse, bron葯ite, traheobron葯ite), reumatism, gut膬 葯i diaree.

Scrieti comentariul dv.