Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

  • Nou

Miere din Mana de Brad 400 g - EuroApicola

22,84 RON
Contine peste 18% trizaharide (rafinoza, melezitoza etc.) Are aciditate mai scazuta decat mierea florala, pH (5,9-7,8), se spune ca aceasta lipsa de aciditate ar fi una din cauzele pentru care ea produce diaree , permitand dezvoltarea unor vegetatii in tubul digestiv al albinei.
Cantitate

EuroApicola Producator
EuroApicola
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Este in general inchisa la culoare, cu exceptia celei de molid, care e galbena.
Mana cristalizeaza de obicei mai repede decat alte soiuri de miere.
Contine peste 18% trizaharide (rafinoza, melezitoza etc.) Are aciditate mai scazuta decat mierea florala, pH (5,9-7,8).
Se spune ca aceasta lipsa de aciditate ar fi una din cauzele pentru care ea produce diaree , permitand dezvoltarea unor vegetatii in tubul digestiv al albinei. Contine cam 90-95% carbohidrati: - glucoza - fructoza - trizaharide (peste 18%), zaharoza nu contine aproape deloc.
Are cam 5 %minerale iar acizi organici, vitamine etc 0,2- 1,8% Posibile surse de mana: molid, brad, artar, mesteacan, alun, fag, frasin, pin, plop, salcie, stejar, ulm. Si plante ca bumbacul, floarea-soarelui, lucerna etc pot oferi productii de miere de mana.
Mierea de mana se obtine prin colectarea si prelucrarea de catre albine a unei substante dulci denumite mana. Mana poate fi de origine vegetala, cand este secretata direct de plante, frunze, muguri etc. sau animala, cand este produsa de catre insecte din familia Lachnidae si Lecanidae, ordinul Homoptera, care se hranesc cu seva plantelor.
Pentru consumul uman, mierea de mana are o valoare deosebita intrucat contine o cantitate insemnata de inhibina si de 12-20 de ori mai multe saruri minerale in comparatie cu mierea florala
Contine: Miere ecologica de albine din Mana de brad
Valori nutritive:
- Energie: 369.21 kcal
- Grasime: 0.01%
- Proteina: 0.43%
- Glucide: 91.85%
PREZENTARE PRODUS: borcan cu 400g Miere din Mana de Brad