Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

  • Nou

Laxtotal 20 capsule - Slavia Pharm

15,06 RON
Combinatie optima de extracte vegetale care contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal, actionand asupra chimismului, integritatii si functionarii normale a mucoasei intestinului.
Cantitate

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

-

Cele mai frecvente cauze ale constipatiei sunt: alimentatia necorespunzatoare saraca in fibre vegetale si bogata in grasimi de origine animala, lipsa exercitiului fizic ceea ce determina incetinirea activitatii intestinale, consumul de medicamente adresate unor afectiuni cronice, stresul, abuzul de laxative.
Laxtotal este o combinatie optima de extracte vegetale care contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal, actionand asupra chimismului, integritatii si functionarii normale a mucoasei intestinului.
Nalba mare este o planta cunoscuta din antichitate, pentru proprietatile medicinale acestea fiind reflectate insusi in numele plantei care provine din limba greaca "a vindeca".-
Nalba este folosita in mod traditional pentru a vindeca iritarea mucoaselor.
Crusinul este folosit din cele mai vechi timpuri pentru efectul laxativ si chiar purgativ la doze mari datorat antracenozidelor continute.
Tamarindus indica este o planta originara din Africa tropicala. Preparatele de Tamarind sunt utilizate pentru proprietatile laxative si antiflatulente singure sau in combinatii, precum si pentru efectele digestive si ca un remediu pentru icter si tulburarile biliare.
Papadia reprezinta o planta medicinala apreciata pentru proprietatile ei terapeutice: curata organismul, stimuleaza activitatea ficatului, vindeca diabetul.-
Radacinile de papadie sunt considerate un remediu natural in tratamentul unor variate afectiuni datorita actiunii acestora asupra organismului: depurativa, sudorifica, diuretica, stimulatorie.
Datorita asocierii dintre extractele vegetale cu actiune emolienta si cele care stimuleaza peristaltismul intestinal, LAXTOTAL este un laxativ usor care nu irita intestinul, putand fi administrat si persoanelor cu afectiuni hemoroidale.
COMPOZITIE: extracte vegetale din: nalba mare, crusin, tamarindus, papadie
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 20 capsule Laxtotal

-