Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

  • Nou

Glucofer Plus 30 capsule - Parapharm

14,59 RON

Supliment alimentar destinat persoanele cu deficit de fier, astfel: copii, adolescentii, sportivi vegetarieni, persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici.

Cantitate

Parapharm Producator
Parapharm
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Produsul glucofer plus este un supliment alimentar destinat persoanele cu deficit de fier, astfel: copii, adolescentii, sportivi vegetarieni, persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici. Fierul bivalent sub forma de glconat are o biodisponibilitate excelenta, iar acidul ascorbic potenteaza absorbtia lui. Fierul, acidul folic, provitamina A, vitaminele B2 si B12, joaca un rol important in hematopoieza. Prin administrarea unei singure capsule de Glucofer Plus timp de 40 zile, se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa.
Compozitie per capsula:
Gluconat de fier(II) dihidrat 200mg, vitamina C (acid ascorbic) 100mg, vitamina B2 (riboflavina) 3mg, beta-caroten (provitamina A) 1mg, acid folic 0.40mg, vitamina B12 (ceanocobalamina) 2.0碌g.
Administrare:
Se recomanda consumul de 1 capsula/zi, (cu un pahar de apa minerala, suc de fructe), de preferinta cu 20 min.inainte de o masa principala. Este contraindicata depasirea dozei zilnice.
Atentionare:
Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Nu este recomandata folosirea suplimentului in timpul sarcinii si alaptarii.
PREZENTARE PRODUS: Cutie cu 30 capsule gelatinoase tari (3 blistere cu 10 capsule fiecare) Glucofer Plus.