Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

  • Nou

Prostaherb 30 capsule - Parapharm

26,27 RON

Este un supliment alimentar destinat barbatilor, asigurand functionarea normala a prostatei. Plantele medicinale din compozitie restabilesc echilibrul hormonal perturbat, care cauzeaza cresterea in volum (hiperplazie benigna) a aprostatei.

Cantitate

Parapharm Producator
Parapharm
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Este un supliment alimentar destinat barbatilor, asigurand functionarea normala a prostatei. Plantele medicinale din compozitie restabilesc echilibrul hormonal perturbat, care cauzeaza cresterea in volum (hiperplazie benigna) a aprostatei. Impreuna cu combinatia de aminoacizi naturali, produsul scade frecventa urinarilor (inclusive cele nocturne), asigurand un mod de viata normal.
Compozitie:
Extract uscat din radacina de urzica (Urtica dioica, radix) 420mg, extract uscat din mielarea (Vitex agnus castus, fructus) 180mg, extract de izoflavonoide de seminte de soia (Glicine max, semen) - 60mg, glicina 180mg, L-Alanina 180mg, acid L-Glutamic 180mg.
Administrare:
Se recomanda consumul de trei ori cate o capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol inainte de mesele principale.
ATENTIONARE:
Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.
PREZENTARE PRODUS:
Cutie cu 30 capsule gelatinoase (3 blistere cu 10 capsule fiecare).