Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

  • Nou

Ceai verde 30 capsule - Parapharm

13,87 RON

Cel mai eficient antioxidant cunoscut, neutralizeaza radicalii liberi din organism, cel mai eficient remediu natural in profilaxia si tratamentul bolilor tumorale, dizolva grasimile, stopeaza absorbtia acizilor grasi si a colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare, creste capacitatea de autoaparare a organismului.

Cantitate

Parapharm Producator
Parapharm
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Preparatul este un superconcentrat de ceai verde (din 500kg de ceai verde se obtine 1kg de superconcentrat) decofeinizat cu proprietati curative deosebite. Acest extract este obtinut din frunze de ceai verde crescute in India in conditii biopure, certificat GMP.
Compozitie:
In ultimii ani s-au efectuat foarte multe studii clinice referitoare la efectele terapeutice ale ceaiului verde. Concluziile studiilor de specialitate sunt ca ceaiul verde:
- este cel mai eficient antioxidant cunoscut, neutralizeaza radicalii liberi din organism (raspunzatori de imbatranirea prematura a celulelor)
- este cel mai eficient remediu natural in profilaxia si tratamentul bolilor tumorale
- dizolva grasimile, stopeaza absorbtia acizilor grasi si a colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare
- creste capacitatea de autoaparare a organismului.
RECOMANDARI:
Consumand o singura capsula zilnic beneficiati de efectele benefice ale acestei plante minunate, cu o traditie milenara in medicina orientala.
COMPOZITIE PE CAPSULA:
Extract standardizat din frunze de ceai verde 200mg (ce corespunde la 1,5 l ceai verde preparat cu metoda clasica), Maltodextrina 200mg.
ADMINISTRARE:
1 capsula pe zi, dimineata cu 20 min. inainte de micul dejun. Se consuma cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai). Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.
ATENTIONARE:
Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
PREZENTARE PRODUS:
Cutie cu 30 capsule gelatinoase (3 blistere cu 10 capsule fiecare).