Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

  • Nou

Influlit - Parapharm

10,95 RON

Intareste sistemul imunitar. Compozitia speciala include vitamine si extracte din plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului de autoaparare a organismului uman.

Cantitate

Parapharm Producator
Parapharm
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Acest supliment alimentar este destinat intaririi sistemului imunitar. Compozitia speciala include vitamine si extracte din plannte medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului de autoaparare a organismului uman.
Noutatea preparatului consta in introducearea vitaminei D3, despre care s-a descoperit recent ca este "antibioticul naturii" si a extractului din sambure de Grapefruit. Aceasta vitamina se formeaza sub efectul luminii solare in piele. Deoarece pe timpul iernii nu beneficiem de efectul benefic al razelor solare, se recomanda suplimentarea acesteia prin alimentatie.
Efectul imunostimulator al extractului din sambure de Grapefruit, este o descoperire recenta a medicului imunolog Dr.Jacob Harich di Florida (USA).
Consumand zilnic aceste tablete va mentineti starea de sanatate si in perioadele critice ale anotimpului rece.
Compozitie pe capsula:
Vitamina C 180mg, Vitamina D3 1000000UI/g 2mg, Extract de samburi de Grapefruit (Citrus paradisi) 20mg, Extract de Echinacea (Echinacea sp) 20mg, Extract de Lemn Dulce (Glycyrrhiza glabra) 20 mg
ADMINISTRARE:
Se recomanda consumul zilnic de 1-2 tablete de 3 ori pe zi, lasand sa se dizolve in gura. Pentru copii sub 6 ani se recomanda zilnic cate o tableta de 3 ori pe zi.
ATENTIONARE:
Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Nu este indicata depasirea dozei recomandate.
PRODUSUL NU CONTINE ZAHAR!!! POATE FI CONSUMAT SI DE CATREA DIABETICI.
PREZENTARE PRODUS:
Cutie cu 30 tablete masticabile (3 blistere cu 10 tablete fiecare).

-

-