Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

LIVRARE

Conditii de livrare si plata a marfii.
Produsele comandate se livreaza doar in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de d-voastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
LIVRARE:
Momentan livrarea se poate face in urmatoarele moduri: 
ridicare de la sediu (ridicarea comenzii personal de la sediul nostru din Loc.Sacele, Jud.Brasov, Str.Doctor Ion Minea, nr.2a)
livrare directa (doar pentru localitatile: BRASOV, SACELE din judetul Brasov).
- prin Posta Romana - coletul ajunge la d-voastra in 3-7 zile, in functie de locatia destinatarului. Pretul transportului difera in functie de greutatea coletului (cheltuielile de transport vor fi afisate automat in cosul de cumparaturi la selectarea acestei metode de expediere, dar nu sunt exacte, ele fiind calculate la un cos mediu de 150 lei, deci pot fi mai mici sau mai mari cu aproximativ 2-3 lei.
- prin 
Curier rapid (UrgentCargus Curier) - coletul ajunge la d-voastra in 24-72 ore, in functie de locatia destinatarului. Daca aveti preferinte pentru un curier anume (poate aveti contract cu alt curier), specificati aceasta in rubrica "Comentariu despre comanda" in procesul de trimitere comanda. Pretul transportului difera in functie de greutatea coletului.

Comanda minim
a este de 30 lei (valoare produse). Comenzile sub 30 RON nu vor putea fi onorate momentan din motive economice. 
 
La comenzi peste 200 LEI (inclusiv) transportul este gratuit prin Posta Romana (numai daca greutatea coletul nu depaseste 2kg, diferenta fiind suportata de catre client) sau la livrare directa in Brasov si Sacele din jud.Brasov. 
Va multumim.