Lista de produse dupa marca Redis Nutritie

Redis Co a inceput productia de suplimente nutritive in anul 1997. De atunci si pana in prezent gama produselor a fost dezvoltata permanent astfel incat in acest moment gama Redis Nutritie ofera peste 50 de suplimente nutritive. Compania se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si celor care sunt interesati de sanatatea si frumusetea corpului lor.
Retetele dupa care sunt fabricate produsele au fost concepute de specialistul in nutritie, Prof. Dr. Ing. Paul Stefanescu, membru al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, autorul a numeroase inventii si lucrari de specialitate.
Ingredientele din care sunt fabricate produsele sunt in mare parte importate din Germania, Belgia, Austria si Grecia, dar sunt folosite si materii prime autohtone de cea mai buna calitate.
In afara de suplimentele nutritive pentru sportivi ne-am orientat si spre producerea suplimentelor nutritive pentru omul obisnuit, care nu face sport, promovand produsele pentru slabit, produsele vitaminizante, mineralizante si alte categorii.

Filtre active