Acest site foloseste cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Tonic cardiac 60 comprimate - Dacia Plant

17,46 RON
Reglator general al func牛iei cardiace (cardiotonic, antiaritmic, vasodilatator, coronarodilatator), reglator al tensiunii arteriale, antiinflamator, vasoprotector, hipocolesterolemiant, fluidifiant 聽sanguin, sedativ bl芒nd, antispastic, antianemic.
Cantitate

Dacia Plant Producator
Dacia Plant
  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE SUB NR.3280
Paducel si Trandafir
CONTINE:
Paducel (Crataegus oxyacantha) Paducelul este un arbust de cativa metri inaltime. Atat florile cat si fructele sale sunt un adevarat elixir in bolile cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante in Europa. Unul dintre numele sub care mai este cunoscut paducelul este si 鈥樷€檒aptele batranilor鈥欌€?
Arjuna (Terminalia arjuna) este - supranumita in toata - lumea si 鈥減rotectorul inimii Arjuna - este un cardiotonic - exceptional, coronarodilatator, hipocolesterolemiant, antioxidant, reglator al tensiunii arteriale - si al rimului cardiac, stimulent general al circulatiei. Contine saruri minerale dintre care calciul si fierul sunt cele mai valoroase.
Trandafir (Rosa centifolia) Din totdeauna trandafirul a fost un simbol al iubirii dar si un remediu vindecator valoros. Medicii antici spuneau ca trandafirul este un medicament natural universal. In Grecia antica si mai tarziu, in Europa, discipolii lui Hipocrate foloseau apa de trandafiri in afectiuni psihice, cardiace si renale. In afectiunile bronho-pulmonare se foloseau, ca si remediu, fumigatiile cu petale uscate, iar bolnavilor de tuberculoza li se prescria inhalarea miresmelor de trandafiri proaspeti. In medicina traditionala chineza si tibetana, petalele de trandafir se folosesc pentru detoxifiere hepatica si pentru cresterea vitalitatii. Infuzia aromata se recomanda pentru imbunatatirea vederii, a auzului si pentru armonizarea functiei inimii. Din punct de vedere energetic, trandafirul amplifica armonios energia inimii, careia ii da forta si ritm, amplifica afectivitatea, elimina depresia, pesimismul si psihastenia.-
ARE ACTIUNI:- reglator general al functiei cardiace (cardiotonic, antiaritmic, vasodilatator, coronarodilatator), reglator al tensiunii arteriale, antiinflamator, vasoprotector, hipocolesterolemiant, fluidifiant - sanguin, sedativ bland, antispastic, antianemic.
RECOMANDAT CA ADJUVANT IN:- cardiopatii ischemice, angina pectorala, insuficienta cardiaca, tulburari de ritm cardiac, sindrom hiperkinetic cardio-vascular, distonie neuro-vegetativa cu manifestari cardiace (palpitatii, intepaturi etc).
ADMINISTRARE:
- ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI: de 3 ori cate 1-2 comprimate pe zi.
- COPII INTRE 5 SI 14 ANI: de 3 ori cate 陆-2 comprimate pe zi, in functie de greutate, varsta si sfatul medicului.
Comprimatele se iau cu putina apa, inainte de mese.
CONTRAINDICATII:- Nu se cunosc.- Se recomanda administrarea cu prudenta in cazul gravidelor, a copiilor (a se cere sfatul medicului) si a femeilor care alapteaza.
PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie cu 60 comprimate Tonic Cardiac ce contin Paducel (Crataegus oxyacantha), Arjuna (Terminalia arjuna), Trandafir (Rosa centifolia)

"

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Tonic cardiac 60 comprimate - Dacia Plant

Reglator general al func牛iei cardiace (cardiotonic, antiaritmic, vasodilatator, coronarodilatator), reglator al tensiunii arteriale, antiinflamator, vasoprotector, hipocolesterolemiant, fluidifiant 聽sanguin, sedativ bl芒nd, antispastic, antianemic.

Scrieti comentariul dv.