Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica - www.naturasanat.ro
search
  • Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica - www.naturasanat.ro

Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica

31,62 lei
Pret cu TVA inclus
Stimuleaza regenerarea celulara a ficatului, stimuleaza sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic

account_circleTrimite unui prieten
Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica

Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica

Stimuleaza regenerarea celulara a ficatului, stimuleaza sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica

Hepatic Stem 30 capsule - Herbagetica

Stimuleaza regenerarea celulara a ficatului, stimuleaza sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR 13247/17.04.2019
Stimuleaza regenerarea celulara a ficatului, stimuleaza sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic
Hepatic STEM reuneste intr-o formula unica 7 extracte naturale dedicate regenerarii si detoxifierii ficatului. Asocierea de Alga AFA, puternic stimulator vegetal de Celule STEM, cu extractele de Armurariu, Ganoderma, Anghinare, Lemn-dulce, Spirulina si Chlorella asigura eliminarea toxinelor din ficat si stimularea productiei de celule hepatice noi.
CONTRIBUIE LA:
- functionarea normala si la sanatatea ficatului
- procesul de intretinere si regenerare hepatica
- detoxifierea ficatului
- mentinerea functiei hepatice
- promovarea digestiei
- sustinerea apararii imunologice naturale
- mentinerea nivelului normal al lipidelor in sange
- eliminarea metalelor grele
- functionarea vezicii biliare, a ficatului si rinichilor
- are proprietati antioxidante semnificative
Alga AFA, este o alga verde-albastra, recunoscuta pentru efectele benefice unice comparativ pe care le are asupra procesului de regenerare a organismului. Alga AFA este o alga remarcabila datorita capacitatii sale de a stimula productia de Celule STEM, celule noi produse de organism care se livreaza la organele bolnave pentru a le regenera. Actiunea sa de regenerare se aplica si asupra celulelor ficatului, promovand detoxifierea si productia de celule hepatice noi. In plus, Alga AFA contribuie si la productia de enzime digestive, sustinand astfel si functiile stomacului si ale pancreasului.
Extractul de Armurariu contine doua substante active puternice: silimarina si silibina. Mecanismul de actiune al celor doua substante este complex, dar cu rezultate remarcabile pentru sanatatea ficatului. Silibina actioneaza ca protector impotriva formarii de leziuni hepatice, prevenind distrugerea celulelor ficatului. Silimarina ajuta la consolidarea celulelor hepatice si stimuleaza capacitatea naturala a ficatului de a regenera.
Extractul de Ganoderma are capacitatea de a proteja ficatul de leziunile hepatice cauzate de toxine, combate radicalii liberi care pot distruge celulele hepatice si stimuleaza productia de hepatocite.
Extractul de Anghinare stimuleaza secretia biliara, are actiune diuretica si scade nivelul colesterolului „rau“din sange. Protejeaza ficatul, detoxifica organismul si scade colesterolul.
Extractul de Lemn-dulce este folosit in scot terapeutic datoritacontinutului de flavonoide (antioxidanti importanti). Glicirizina este compusul-cheie din Lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietati terapeutice. Datorita glicirizinei, Lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice si ajuta la tratarea hepatitei virale.
Spirulina detoxifica si protejeaza ficatul de actiunea substantelor nocive precum alcoolul sau anumite medicamente. Spirulina are capacitatea de a regla secretia anumitor enzime produse de ficat in vederea reglarii functionalitatii acestuia.
Chlorella este o alga verde-albastra bogata in fito nutrienti, vitamine si clorofila. Studii recente demonstreaza faptul ca abundenta de clorofila din Chlorella are proprietati detoxifiante asupra ficatului, neutralizeaza toxinele si stimuleaza eliminarea lor pe calea intestinelor, evitand distrugerea celulelor hepatice.
COMPOZITIE (per capsula):
- Alga AFA (Aphanizomenon Flos-Aquae) 80 mg 
- Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine 80 mg 
- extract standardizat 10:1 din Ganoderma (Ganoderma lucidum) cu 20% Polizaharide 80 mg 
- Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine 50 mg 
- extract standardizat 40-42:1 din Armurariu (Silybum marianum) cu 80% Silimarina si 50% Silibina 30 mg 
- extract standardizat din Anghinare (Cynara scolymus) cu 2.5 % Acizi cafeici 20 mg 
- extract standardizat din Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)cu 12% Acid glicirizinic 10 mg
MOD DE ADMINISTRARE:
- adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi
- copii: cate 1 capsula de 2 ori pe zi
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 capsule Hepatic Stem

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)