Vitamin K-2 100mcg 30 tablete ActivTab - KAL - Secom
search
  • Vitamin K-2 100mcg 30 tablete ActivTab - KAL - Secom

Vitamin K-2 100mcg 30 tablete ActivTab - KAL - Secom

73,34 lei
Nicio taxa
Vitamina K-2 (MK-7) este o vitamina liposolubila produsa prin fermentatie bacteriana din natto (mancare traditionala japoneza numita Natto, obtinuta prin fermentarea boabelor de soia nemodificata genetic in prezenta bacteriei Bacillus subtillis).
Cantitate
Disponibil

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITULUL PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.AA6855/2013
Vitamina K-2 (MK-7) este o vitamina liposolubila produsa prin fermentatie bacteriana din natto (mancare traditionala japoneza numita Natto, obtinuta prin fermentarea boabelor de soia nemodificata genetic in prezenta bacteriei Bacillus subtillis).
Avantaje:
- contine vitamina K-2, 100mcg per tableta
- sursa naturala, extrasa din natto, ceea ce ii confera biodisponibilitate si eficienta optima
- vitamina K-2 are o biodisponibilitate de pana la 10 ori mai mare comparativ cu vitamina K1 (care este eliminata de ficat in aproximativ 8 ore, iar vitamina K-2 in peste 72 de ore de la ingestie)
- tablete ActivTab, tablete care se dizolva in maxim 30 de minute de la inghitire
- ajunge pana la 60 de zile de administrare
CONTRIBUIE LA:
-- coagularea normala a sangelui
- mentinerea sanatatii sistemului osos
COMPOZITIE (per capsula): Vitamina K (menachinona -7, MK-7) (extrasa din natto) 100 mcg
ADMINISTRARE: Cate 1 tableta pe zi la masa cu 200 ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A nu se depasi doza zilnica recomandata
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 tablete ActivTab Vitamin K-2 100mcg
021245164777

Comentarii

Scrieti comentariul dv

Vitamin K-2 100mcg 30 tablete ActivTab - KAL - Secom

Vitamina K-2 (MK-7) este o vitamina liposolubila produsa prin fermentatie bacteriana din natto (mancare traditionala japoneza numita Natto, obtinuta prin fermentarea boabelor de soia nemodificata genetic in prezenta bacteriei Bacillus subtillis).

Scrieti comentariul dv