search

Diabetico 18 capsule - Tangxin

45,64 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Capsule din extracte vegetale pentru reglarea zaharului din sange, din Pueraria Thunbergiana - vita chinezeasca, Momordica Charantia (castravete amar), Ciuperca (Mushroom), Lycium Chinense si Frunze de Dud.

Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Diabetico 18 capsule - Tangxin

Diabetico 18 capsule - Tangxin

Capsule din extracte vegetale pentru reglarea zaharului din sange, din Pueraria Thunbergiana - vita chinezeasca, Momordica Charantia (castravete amar), Ciuperca (Mushroom), Lycium Chinense si Frunze de Dud.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Diabetico 18 capsule - Tangxin

Diabetico 18 capsule - Tangxin

Capsule din extracte vegetale pentru reglarea zaharului din sange, din Pueraria Thunbergiana - vita chinezeasca, Momordica Charantia (castravete amar), Ciuperca (Mushroom), Lycium Chinense si Frunze de Dud.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

CAPSULE DIN EXTRACTE VEGETALE PENTRU- REGLAREA ZAHARULUI DIN SANGE
Diabetico previne scleroza cristalinului, ajuta la revenirea acuitatii vizuale, previne hipertensiunea arteriala si dislipidemiile. Functiile remarcabile ale suplimentului natural Diabetico- capsule TANG XIN ajuta persoanele diabetice la insanatoasire Ce trebuie sa stim de spre diabetul zaharat : Diabetul zaharat este o boala de metabolism, trasmisa genetic sau catigata in cursul vietii. Este caracteristica din punct de vedere biochimic prin tulburari ale metabolismului glucid (cresterea nivelului glucozei in sange si urina) dar care, pe parcursul evolutiei, poate interesa toate celelalte linii metabolice ale organismului.
Boala se datoreaza in esenta unei deficiente absolute sau relative de insulina in organism, poate sa prezinte sau nu simptome clinice (scaderea ponderala, oboseala, poliurie pacientul elimina cantitati mari de urina, polidipsie " ingestia de cantitati mari de lichide). Manifestarile esentiale sunt de ordin biochimic si determina numeroase complicatii. Tratamentul bolii este primul in primul rand dietetic, la acesta putandu-se adauga in functie de tipul de diabet, terapia insulinica, medicamentale hipoglicemice orale si exercitiul fizic.
Forme ale diabetului zaharat:
Din punct de vedere cauzal, al varstei de aparitie si clinico鈥搕erapeutic se descriu doua forme fundamentale:- diabetul zaharat tip1 (insulino-dependent) si diabetul zaharat tip 2 (insulino-independent).
Diabetul zaharat tip 1- (apare predominant la copii si tineri) are drept cauza lipsa de insulina datorata distrugerii celulelor secretoare de insulina printr-un proces autoimun si are manifestari clinice dramatice.
Remediul este injectarea insulinei subcutanate. Odata tulburarea- aparuta nu exista nici o cale de vindecare a celulelor afectate, de unde necesitea dietetei si terapiei permanente de insulina.
Diabetul zaharat tip 2 apare dupa 40 de ani, deobicei la obezi. Boala se datoreaza rezistentei periferice la insulina cu suprasolicitare, apoi cu epuizarea functionala a celulelor pancreatice si are o evolutie clinica insidoasa.
Diabetul zaharat tip 2 este considerat mai bland ca diabetul de tip 1.- Acesta isi gastiga explicatia in faptul ca simptomele sunt mai putin pronuntate nivelul crescut al glicemiei neproducand manifestari imediate. Cu toate acestea este necesar sa se inteleaga ca diabetul zaharat de tip 2 necesita o atentie cresucta chiar daca simtomele sunt mai putin zgomoatoase, datorita efectelor sale pe termen lung, reprezentate de complicatiile cronice.
Ingredientele Principale:- Pueraria Thunbergiana - vita chinezeasca, Momordica Charantia (castravete amar), Ciuperca (Mushroom), Lycium Chinense si Frunze de Dud.
Substantele actrice si continutul:- Flavone totale 1,9g, amiloza 3,0g/100g.
RECOMANDAT PENTRU:- Persoanele cu nivel ridicat al zaharului in sange
Nu este indicat pentru:- Copii si adolescenti
Mod de administrare si doza:- O data pe zi cate doua capsule
ATENTIONARE:- Acest produs nu este medicament.- DIABETICO este un supliment alimentar natural extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China.
DIABETICO-capsule TANG XIN se recomanda tuturor tipurilor de diabet, se administreaza doar o data pe zi cate doua capsule cu 20-30 de minute inainte de masa, sau cate o capsula dimineata si seara.
Capsulele TANG XIN nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu medicamente.Substantele active ale produsului DIABETICO ajuta la reducerea colesterolului din sange, imbunatate葯te vederea si controleaza hipertensiunea.
In timpul folosirii capsulelor DIABETICO TANG XIN, trebuie respectat un regim alimentar rational, sa se faca mi葯care corespunzatoare, eliminat fumatul si alcoolul.
DIABETICO este un supliment alimentar natural extras si purificat cu tehnologii de ultima ora in domeniu.
PREZENTARE PRODUS:- cutie cu 18 capsule a 0,4g fiecare- (2 blistere cu cate 9 capsule fiecare) ce contin Pueraria Thunbergiana - vita chinezeasca, Momordica Charantia (castravete amar), Ciuperca (Mushroom), Lycium Chinense si Frunze de Dud

RECENZII (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)