Super Cranberry (Merisor Canadian) 20 capsule - Damar General Trading

45,98 RON
Benefic in Infectii de tract urinar, Nefrita, pielita, Pietre la rinichi (litiaza renala), Pietre la vezica urinara (litiaza vezicala), Prostata marita, Gastrita cauzata de o infectie cu H. pylori, Ulcer cauzat de o infectie cu H. pylori, Ulcer duodenal cauzat de o infectie cu H. pylori, Guta, Reumatism, Ateroscleroza, Diabet, Boala canceroasa.
Cantitate
Stoc epuizat

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Produs notificat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse AlimentAre-IBA cu nr AA 5626/2011
SuperCranberry聶 - merisor canadian este un extract forte (CranRichPAC庐 4.5 cu o concentratie 40:1) din fructe de merisor canadian, atent selectionate, de clasa superioara (calitate A), ce contribuie eficient la sanatatea aparatului reno-urinar.
CARACTERISTICI:
- Produs superconcentrat 40:1 - 1 g extract standardizat CranRichPac庐 corespunde cu (este echivalentul unei cantitati de) 40 g de fructe de merisor canadian, atent selectionate, de clasa superioara (calitate A)
- CranRichPac庐, extractul superconcentrat de merisor canadian, este standardizat la minim 4,5% PAC (proantocianidine), continand minim 22,5 mg de proantocianidine (PAC), masurat cu metoda BL-DMAC sau la minim 25% PAC (proantocianidine), continand minim 125 mg de proantocianidine (PAC), masurat cu metoda EU Pharm
- Contine intregul fruct, incluzand fructul, coaja, semintele, fibrele si sucul
- Continut ridicat de polifenoli cu nivelul antocianinei NLT de 1.0%
- Testat pentru reziduurile de pesticide si ierbicide
- Produs din fructe de merisor canadian crescuti in Columbia Britanica, Canada, provincie cunoscuta pentru puritatea si frumusetea naturii
- Nivel minim de aciditate
- Nu contine conservanti, coloranti si arome artificiale, indulcitori sau apa
- Produs cu tehnologie de ultima ora - EnviroSimplex
- CranRichPac este produs de InovoBiologic, companie canadiana ce indeplineste standardele Good Laboratory Practices (GLP) si Good Manufacturing Practices (GMP), find unul din producatorii de top in domeniul dezvoltarii si fabricarii unor extracte naturale cu o concentratie superioara.
RECOMANDARI:
- Pentru sanatatea aparatului reno-urinar
- Pentru reducerea disconfortului acut si subit al sistemului urinar
- Pentru reducerea infectiilor bacteriene ale aparatului urinar
- Pentru reducerea in volum a prostatei
- In cazul pietrelor la rinichi si la nivelul vezicii urinare
- Pentru reducerea durerilor provocate de guta
- Pentru sanatatea mucoasei gastrice (stomacale)
- In cazul infectiilor cu Helicobacter pylori
- Pentru reducerea riscului cardiovascular
- Pentru sanatatea aparatului respirator
- Pentru stabilizarea nivelului glicemiei
- Pentru normalizarea tranzitului intestinal
- Pentru neutralizarea radicalilor liberi
- Pentru sanatatea cavitatii bucale
- Pentru o imunitate sporita
BENEFIC IN:
- Infectii de tract urinar
- Nefrita, pielita
- Pietre la rinichi (litiaza renala)
- Pietre la vezica urinara (litiaza vezicala)
- Prostata marita
- Gastrita cauzata de o infectie cu H. pylori
- Ulcer cauzat de o infectie cu H. pylori
- Ulcer duodenal cauzat de o infectie cu H. pylori
- Guta
- Reumatism
- Ateroscleroza
- Diabet
- Boala canceroasa
- Viroze respiratorii
- Tuse
- Hemoragii (de ex. menstruale)
- Diaree
- Placa dentara
- Carii dentare
- Gingivita
- Stomatita
- Imunitate scazuta
Preparatul contine CranRichPAC 4.5 40:1, un extract de foarte inalta calitate din fructe de merisor canadian, care ajuta la prevenirea fixarii bacteriilor, mai ales a Escherichia coli (responsabila adesea de infectiile cailor urinare) pe peretii uretrei si la nivelul aparatului urinar. Aceasta bacterie este cauza cea mai frecventa a infectiilor cailor urinare. Calitatea materiei prime utilizate si implicit continutul inalt de proantocianidine (PAC) este important mai ales in cazul unui disconfort acut si subit al sistemului urinar.
500 mg de extract CranRichPAC 4.5 40:1 corespund cu 20 g fructe proaspete de merisor canadian - Vaccinium macrocarpon, clasa de calitate A, recoltate in perioada cu cea mai mare concentratie de proantocianidine, benefice pentru sanatate. O capsula contine minim 22,5 mg proantocianidine (masurat cu metoda BL-DMAC), fiind vorba prin urmare, de cele mai concentrate fructe de merisor canadian de la Barny聮s.
Cele mai noi studii stiintifice* confirma necesitatea unui concentrat de merisor canadian de calitate inalta si implicit a unei cantitati efective minime de PAC de 36 mg care trebuie administrata zilnic. Efectul merisorului canadian asupra cailor urinare depinde direct de doza administrata, iar o doza mai mare (minim 72 mg PAC) are un efect prelungit si in timpul somnului. Pentru un efect maxim, s-a tinut seama de aceste studii intr-o schema de administrare de 7 zile a capsulelor SuperCranberry聶 - merisor canadian.
Activitatea maxima a PAC este de sase ore dupa administrarea concentratului de merisor canadian, de aceea administrarea zilnica este impartita in doua doze. In cazul unui disconfort acut si subit al sistemului urinar, se administreaza in primele trei zile, cate 4 capsule (90 mg PAC) zilnic, in doua doze, apoi in urmatoarele zile, cate doua capsule zilnic (45 mg PAC). Daca in primele doua zile de administrare problemele nu inceteaza, apelati la un medic. Adresati-va unui medic, in cazul in care aveti febra, friguri, dureri de spate, sange in urina, adica simptome de boala care necesita administrarea de antibiotice. In cazul tratamentului cu antibiotice, este bine ca acesta sa fie completat cu SuperCranberry聶 - merisor canadian. Calitatea materiei prime utilizate si implicit continutul inalt de PAC (prontocianidine) sunt importante, mai ales in cazul unui disconfort subit si acut al aparatului urinar, unde efectul depinde direct de doza administrata.
Compozitie:
1 capsula are 630 mg si contine:
Ingrediente active: 500 mg de extract de merisor canadian 40:1 cu 4,5% PAC
(prontocianidine)
Ingrediente inactive: hidropropilmetilceluloza, celuloza microcristalina.
Actiuni:
Se recomanda utilizarea extractului de merisor canadian in urmatoarele cazuri, ca adjuvant:
- disconfort acut si subit al sistemului urinar
- la persoanele cu risc crescut de infectie bacteriana a aparatului urinar
- la barbatii cu prostata marita
- la persoanele cu imunitate slaba
De asemenea, poate influenta in mod pozitiv capacitatea de refacere a organismului in cazul starilor diareice, virozelor respiratorii, hemoragiilor, reumatismului, gutei, infectiilor cu Helicobacter pylori, calculilor urinari.
Mod de administrare:
Adultii utilizeaza zilnic in primele trei zile, 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, cu 陆h inainte de masa. In zilele 4 聳 7 se administreaza 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, cu 陆h inainte de masa. In cazul unor dificultati moderate, la adulti se administreaza zilnic 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, cu 陆h inainte de masa. In cazul unei administrari pe termen lung, se administreaza 1 capsula pe zi, cu 陆h inainte de masa. Copiii cu varste de peste 3 ani, 1 capsula zilnic.
Conditii de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
Contraindicatii:
Merisorul este foarte sigur si nu sunt cunoscute efecte secundare, cu exceptia unei actiuni usoare de subtiere a sangelui. De asemenea, merisorul este considerat sigur in timpul sarcinii si alaptarii.
Totusi, este bine sa informati medicul asupra utilizarii acestui produs in cazul in care folositi medicamente care subtiaza sangele sau in cazul in care sunteti insarcinata. Infectiile tractului urinar in timpul sarcinii trebuie intotdeauna sa fie aduse la cunostinta medicului.
PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie cu 20 capsule Super Cranberry (Merisor Canadian)

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Super Cranberry (Merisor Canadian) 20 capsule - Damar General Trading

Benefic in Infectii de tract urinar, Nefrita, pielita, Pietre la rinichi (litiaza renala), Pietre la vezica urinara (litiaza vezicala), Prostata marita, Gastrita cauzata de o infectie cu H. pylori, Ulcer cauzat de o infectie cu H. pylori, Ulcer duodenal cauzat de o infectie cu H. pylori, Guta, Reumatism, Ateroscleroza, Diabet, Boala canceroasa.

Scrieti comentariul dv.

Comments