Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Contine: un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de armurariu, frunze de ceai verde, fructe de anason, frunze de echinacea, iarba de trei frati patati, iarba de merisor, flori de musetel, flori de soc, frunze de stevie dulce,- recunoscute in literatura de specialitate atat pentru rolul lor pozitiv in eliminarea toxinelor, combaterea flatulentei, cat si pentru stimularea sistemului imunitar. Utilizari traditionale pentru: adjuvant pentru eliminarea toxinelor, createrea peristaltismului intestinal, curatirea colonului si imbunatatirea sistemului imunitar. Mod de preparare:Uz intern - infuzie. Peste o lingurita sau de produs se toarna 250 ml- apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 - 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara- - si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie. MOD DE ADMINISTRARE:intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si "Iarba de miere" (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric. Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.! PREZENTARE PRODUS: punga in cutie cu 50 grame Ceai pentru Detoxifiere