Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Actiune: Antiinfalator, calmant (intern), cataplasme (extern)Utilizare: Secara se spala si se pune la inmuiat in apa multa, rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in alta apa, la foc potrivit in amestec cu diferite legume. Mod de preparare: Secara se spala si se pune la inmuiat in apa multa, rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in alta apa, la foc potrivit in amestec cu diferite legume. Secara cu legume: Ingrediente: 2-3 morcovi, 150g secara, sare, ulei, marar si patrunjel. Se taie morcovii si ceapa, se pun la fiert 15-20 minute, apoi se adauga seacara, sare, apa si se pune la cuptor. La sfarsit se adauga verdeata, uleiul si condimentele. Se serveste cu salate. Omleta cu secara: Ingrediente: 3 oua, 3 linguri de secara, verdeata, ulei, suc de rosii Se bat ouale spuma, se adauga secara, sare, verdeata maruntita, sucul de rosii si condimentele dupa gust. Se prajeste sau se prepara in bain-marie. Se serveste cu salata. Contine: Secara integrala Contine gluten! Valori nutritive/100g: - Valoare energetica: 335kcal (1325kj) - Proteine: 14.7g - Lipide: 2.5g - Carbohidrati: 68.2g - Fibre: 14.6g PREZENTARE PRODUS: punga cu 500 g Secara Integrala (Tara de origine: ROMANIA)