Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Actiune: Ajuta la anemie, eczeme, inflamatii cutanate.Mod de preparare: Orezul integral se pune la inmuiat cateva ore apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se clateste cu apa rece. Se foloseste in salate, garnituri, supe, pilafuri si deserturi. Salata de orez: Ingrediente: 100g orez, 150g ciuperci proaspete, o ceapa, alune maruntite, ulei, zeama de lamaie, sare, condimente Peste orezul pregatit anterior se adauga ciupercutele proaspete taiate - marunt, ceapa. alunele, ulei, zeama de lamaie, sare si condimente. Se consuma ca atare sau ca si garnitura la alte mancaruri. Dejun forte: Ingrediente: 150g orez, nuci, stafide, coaja de lamaie, scortisoara, miere sau zahar invertit. Orezul pregatit anterior se amesteca cu fructele, condimentele, mierea sau zaharul invetit. Se lasa 10 minute si se consuma ca dejun sau ca masa de seara, separate de alte feluri de mancare. Contine:- Orez integral Valori energetice/100g: - 370 kcal (1564 kj) - Proteine: 7.9% - Lipide: 2.9% - Carbohidrati: 77.2% - Fibre: 3.5% PREZENTARE PRODUS: punga cu 500 g Orz Integral (produs in Romania)