Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Actiune: Ajuta in cazuri de anemie, demineralizare, furuncuIoza.Mod de preparare: Orzul se spala si se pune la inmuiat in apa multa, rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in alta apa la foc potrivit in amestesc cu diferite legume. Salata de orz: Ingrediente: 150g orz, legume crude (varza, morcov, telina, rosii, ardei, ceapa, etc.), sare, ulei, zeama de lamaie, verdeata. Orzul preparat anterior se combina cu legumele crude si rase, se sareaza, se adauga ulei, verdeata si zeama de lamaie. Salata de orz cu fructe: Ingrediente: 150g orz, fructe uscate (stafide, smochine, nuci, alune), coaja de lamaie rasa, fructe de sezon, miere sau zahar invetit. Orzul preparat anterior se combina cu fructele uscate, coaja de lamaie, fructe de sezon bine coapte taiate cubulete, miere sau zahar invertit. Se consuma ca dejun sau ca masa de seara, separate de alte feluri de mancare. Contine: Orz integral Produsul contine gluten Valori nutritive/100g: - Valoare energetica: 352kcal (1395.6kj) - Proteine: 9.9g - Lipide: 1.2g - Carbohidrati: 73.3g - Fibre: 15.6g PREZENTARE PRODUS: punga cu 500 g Orz Integral (produs in Polonia)