search

Naut Boabe 500 g - Solaris

8,63 lei
Pret cu TVA inclus
Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece, se scurge si se pune la fiert, se poate prepara cu iahnie, supa sau ciorba, ghiveci etc.
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Naut Boabe 500 g - Solaris

Naut Boabe 500 g - Solaris

Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece, se scurge si se pune la fiert, se poate prepara cu iahnie, supa sau ciorba, ghiveci etc.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlinePuneti o intrebare despre acest produs
Naut Boabe 500 g - Solaris

Naut Boabe 500 g - Solaris

Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece, se scurge si se pune la fiert, se poate prepara cu iahnie, supa sau ciorba, ghiveci etc.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Actiune: Astenie, covalescenta, lauzie
Mod de preparare:
Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece. Se scurge si se pune la fiert.
Se poate prepara cu iahnie, supa sau ciorba, ghiveci etc.
Humus:
Ingrediente: 200g naut, 50g tahina (pasta susan), doua linguri zeama de lamaie, 2 linguri ulei de masline, sare, usturoi.
Nautul pus la inmuiat apoi fiert se mixeaza cu restul ingredientelor. Pentru o buna omogenizare, boabele fierte se decojesc.
Pilaf de naut:
Ingrediente: 200g naut, 100g orez, ceapa, morcov, 30ml ulei, sare, condimente.
Se fierb orezul cu morcovul si ceapa taiate marunt la foc mic. Cand orezul este aproape gata, se adauga nautul preparat in prealabil (inmuiat si fiert) si uleiul.
La sfarsit se acopera cu un capac.
Contine: Naut
Valori nutritive/100g:
- Valoare energetica: 362kcal (1530kj)
- Proteine: 23g
- Lipide: 5g
- Carbohidrati: 64g
- Fibre: 6g
PREZENTARE PRODUS: punga cu 500 g Naut (produs in Romania)

REVIEWS

Scrieti parerea dv

Naut Boabe 500 g - Solaris

Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece, se scurge si se pune la fiert, se poate prepara cu iahnie, supa sau ciorba, ghiveci etc.

Scrieti parerea dv