Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Mod de preparare:Lintea rosie se spala si se fierbe preparandu-se supe, ciorbe, mancaruri cu legume, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Salata cu linte rosie si grau: Ingrediente: 100g grau, 100g linte, ardei gras, o ceapa, 50g mazare, 50g ciuperci, patrunjel, busuioc, ulei si zeama de lamaie sau otet de mere cu miere. Graul si lintea se fierb separat pana cand devin moi. Se amesteca apoi cu legumele crude taiate cubulete si cu sosul. Supa de linte rosie: Ingrediente: 200g linte rosie, 1 cartof, 1 morcov, o ceapa, usturoi, sare, cimbru, apa. Legumele taiate se pun la fiert impreuna cu lintea iar la sfarsit se adauga condimentele, usturoiul si sarea. Contine: Linte rosie Valori nutritionale/100g: - Valoare energetica: 340kcal (1422.7kj) - Proteine: 22.7g - Lipide: 2.2g - Carbohidrati: 61.3g - Fibre: 13.8g PREZENTARE PRODUS: punga cu 500 g Linte Rosie (produs in Turcia)