Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Mod de prepArare:Ca adaos in supe, ciorbe, mancaruri de legume cu sos, deserturi imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Atentie! Fierbe foarte repede deci se adauga aproape la sfrasit. Mancare de hrisca: Ingrediente: 1 ceapa, 1 morcov, zeama de lamaie, verdeata, condimente (boia iute, cimbru), Se fierb morcovul si ceapa taiate marunt timp de 20 minute, apoi se adauga hrisca si se mai fierb 10-15minute. Se adauga zeama de lamaie, verdeata si condimentele. Salata de hrisca: Ingrediente: 100g hrisca, 100g ciuperci proaspete, o ceapa, zeama de lamaie, 2-3 rosii, condimente. Hrisca inmuiata timp de 2-3 ore si scursa se combina cu ciupercile proaspete, ceapa, zeama de lamaie si rosiile. Se condimenteaza si se serveste dupa 10 minute. Ciupercile se pot inlocui cu masline, boabe de fasole sau soia, pasta de fasole fiarta, etc. Contine: Hrisca Valori nutritionale/100g: - Valoare energetica: 343kcal (1450kj) - Proteine: 13.2g - Lipide: 3.4g - Carbohidrati: 71.5g - Fibre: 10g PREZENTARE PRODUS: punga cu 500 g Hrisca Integrala