search

Grau Bulgur Germinat Granovit 400 g - Solaris

8,21 lei
Pret cu TVA inclus
Se poate inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.).

account_circleTrimite unui prieten
Grau Bulgur Germinat Granovit 400 g - Solaris

Grau Bulgur Germinat Granovit 400 g - Solaris

Se poate inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.).

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Grau Bulgur Germinat Granovit 400 g - Solaris

Grau Bulgur Germinat Granovit 400 g - Solaris

Se poate inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.).

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Bussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda unica in Romania pune in evidenta doua mari calitati si anume:
1. Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.
2. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare optima.
Mod de preparare:
Graul germinat, uscat si maruntit Granovit se poate consuma in cele mai variate si gustoase meniuri. Se poate inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.).
De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoare, etc.
Tabule:
Ingrediente: 75g bulgur, o ceasca patrunjel tocat, 3 linguri menta tocata, 4 cepe verzi tocate, jumatate castravete taiat cubulete, 2 linguri ulei de masline, suc de la o lamaie, sare, piper.
Graul bulgur se lasa la muiat o ora in apa rece, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Salata bulgur:
Ingrediente: 75g bulgur, 4 rosii decojite taiate felii, 50g masline, o telina taiata, 4 cepe verzi tocate, 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri seminte floarea soarelui prajite.
Graul bulgur se lasa la muiat o ora in apa rece apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Se poate adauga dupa gust ulei, zeama lamaie, sare, condimente.
Contine: - Grau Bulgur germinat uscat si maruntit.
Contine gluten.
Valori nutritive/100g:
- Valoare energetica: 308kcal (1287kj)
- Proteine:13g
- Lipide: 1.8g
- Carbohidrati: 58g
- Fibre: 9g
PREZENTARE PRODUS: punga cu 400 g Grau Bulgur Germinat Granovit

RECENZII (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)