Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Actiune: Produs dietetic ajuta la digerarea carbohidrantilor.Mod de preparare: Se pot consuma simpli, ca adaos in mancaruri, supe, salate, ciorbe, portia minima fiind de o lingura/persoana zilnic. Desert din germeni de grau: Se amesteca germenii cu miere pana devin o pasta alba omogena. Se adauga nuci maruntite, stafide, fructe de sezon bine coapte, suc de lamaie sau portocala. Aceasta compozitie poate fi folosita ca blat pentru tort, turnadu-se peste ea o crema de fructe si Digesta. Salata cu fructe si smantana: INGREDIENTE (pt. o persoana): 2 linguri germeni de grau, 4-5 linguri apa, 1 mar ras, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri smantana, 1-2 lingurite miere, fructe uscate sau proaspete. Se amesteca germenii de grau cu apa si se lasa 5 minute. Apoi se adauga marul ras, zeama de lamaie, smantana, fructele si mierea. Se serveste imediat. Contine: Germeni de grau Contine gluten Valori energetice/100g: - 360 kcal (1522 kj) - Proteine: 15.5g - Lipide: 12g - Carbohidrati: 52.5g - Fibre: 6.5g PREZENTARE PRODUS: punga cu 300 g Germeni Grau (produs in Romania)