search

Visislim Vitamins 30 capsule - Vitaslim

40,47 lei
Pret cu TVA inclus
Complex de vitamine si minerale naturale "vii"mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si dau rezultate rapide si vizibile.

account_circleTrimite unui prieten
Visislim Vitamins 30 capsule - Vitaslim

Visislim Vitamins 30 capsule - Vitaslim

Complex de vitamine si minerale naturale "vii"mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si dau rezultate rapide si vizibile.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Visislim Vitamins 30 capsule - Vitaslim

Visislim Vitamins 30 capsule - Vitaslim

Complex de vitamine si minerale naturale "vii"mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si dau rezultate rapide si vizibile.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

-

Componente vii + absorbtie completa = efect maxim
Vitaminele "vii" Visislim VITAMINS sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si dau rezultate rapide si vizibile.
Acest lucru se datoreaza formulei imbunatatite prin care este pastrata bioactivitatea naturala ("viata") a vitaminelor si mineralelor. Tehnologia speciala de fabricare (tehnologie brevetata Licaps庐 de Capsugel) asigura o absorbtie maxima a nutrientilor in organism, pentru o eficienta sporita.
Diferitele complexe de vitamine si minerale din compozitia Visislim VITAMINS contribuie la functionarea normala a:
- Sistemului imunitar
Eficienta dovedita in mentinerea imunitatii puternice este data de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc si vitaminele A, D, B6, B12 si C. Acesta face Visislim VITAMINS deosebit de valoros in sezoanele de risc pentru sanatate.
- Inimii si sistemului vascular
Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 si vitaminele B1, B2, B12, B6 si C din Visislim VITAMINS contribuie la mentinerea functiei cardiace si activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.
- Oaselor si articulatiilor
Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul si vitaminele C si D sunt o parte speciala din Visislim VITAMINS care lucreaza in favoarea sanatatii oaselor si articulatiilor. Acestea ofera densitate oaselor si functionare normala a cartilajelor. Contribuie la refacerea tesutului conjunctiv.
- Tonusului si energiei
Combinatia de energie din Visislim VITAMINS include fier, magneziu, coenzima Q10 si vitaminele B2, B6, B12 si C. Acestea ajuta la reducerea sentimentului de epuizare si oboseala (chiar si in muschi) si mareste tonusul.
- Memoriei si concentrarii
Functionarea normala a creierului este pastrata de complexul biotina, cupru, iod, magneziu si vitaminele B1, B2, B6, B12 si C din Visislim VITAMINS. Stimuleaza sistemul nervos si activitatea mentala.
- Aspectului exterior
De sanatatea si frumusetea parului, pielii si unghiilor are grija Visislim VITAMINS prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului si vitaminelor A, C, E si B2. Mentine pigmentarea normala si formarea de colagen. Elimina radicalii liberi si prezinta un efect de anti-imbatranire.
Visislim VITAMINS sprijina, de asemenea, vederea sanatoasa, sanatatea dintilor precum si cresterea si dezvoltarea normala a copiilor (contribuie la buna functionare a metabolismului).
Cum se administreaza Visislim VITAMINS?
- - adulti 1 capsule pe zi.
- copiii cu varsta de peste 3 ani " 1 capsula pe zi.
CONTRAINDICATII: Nu se cunosc. Nu se recomanda persoanelor alergice la produsele din peste (capsule din gelatina de peste).
Ingrediente vii in mediul natural
- Vitamina 袗 ajuta la mentinerea vederii normale. Sprijina sanatatea si frumusetea pielii, parului si unghiilor, contribuind la activitatea proteinelor de colagen si keratina. Antioxindant.
- Vitamina 袙1 ajuta la asigurarea cresterii normale la copii. Contribuie la normalizarea poftei si ajuta metabolismul glucidic.
- Vitamina 袙2 contribuie la metabolismul normal al fierului si sprijina activitatea hematopoietica. Ajuta vederea normala si reduce senzatia de oboseala. Sprijina functiile neurologice normale.
- Vitamina 袙3 contribuie la reducerea senzatiei de oboseala. Ajuta la reglarea functiilor sistemului nervos, cardiovascular, digestiv si endocrin. Imbunatateste functiile creierului, contribuie la mentinerea sanatoasa a pielii si mucoasei.
- Vitamina 袙5 ajuta activitatea glandelor suprarenale si mentine in limite normale nivelul colesterolului si lipidelor in sange. Mentine functiile pielii si mucoasei, ajutand la incetinirea imbatranirii.
- Vitamina B6 sprijina activitatea sistemului cardiovascular, oaselor si memoriei. Contribuie la reglarea schimbului de colesterol. Este valoroasa in mentinerea functiilor neurologice corecte.
- Vitamina B9 contribuie la functionarea corecta a creierului si functiile hematopoietice.
- Vitamina B12 sprijina hematopoieza, mentine corect functiile neurologice. Contribuie la activitatea normala a ficatului. Sprijina functiile de regenerare a celulelor.
- Vitamina 小 ajuta la activitatea imunitara (deosebit de importanta in epidemiologie), activitatea sistemului cardiovascular, ochii si pielea. Contribuie la incetinirea imbatranirii.
- Vitamina D3 contribuie la reglarea nivelului de calciu si fosfor in sange si participa la formarea si mineralizarea oaselor si dintilor. Acest efect influenteaza prevenirea si tratamentul osteoporozei.
- Vitamina E antioxidant, influenteaza functiile sexuale si participa in reglarea formarii spermatozoizilor. Contribuie la mentinerea tonusului pielii si a musculaturii scheletice.
- Biotina ajuta la schimbul substantelor pentru functionarea normala a creierului, pentru cresterea parului si pentru ingrijirea pielii.
- Calciul contribuie la mentinerea sanatatii normale a oaselor si dintilor.
- Magneziul contribuie la reducerea oboselii si la functionarea normala a muschilor. Are rol in functionarea creierului.
- Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei din sange. Ajuta la normalizarea transportului de oxigen in organism.
- Zincul mentine parul, pielea si unghiile sanatoase. Faciliteaza procesul de diviziune celulara. Contribuie la concentratiile normale de serum ale testosteronului.
- Fluorul ajuta la mineralizarea dintilor.
- Manganul contribuie la formarea tesutului conjuctiv. Ajuta la saturatia organismului cu energie.
- Iodul contribuie la functiunea normala a glandei tiroide si la producerea de hormoni din ea. Ajuta la functia cognitiva si neurologica in corp.
- Cuprul contribuie la productia de globule rosii din sange. Ajuta activitatea tesutului conjunctiv al oaselor si cartilajelor.
- Seleniul contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor. Contribuie la buna functionare a glandei tiroide.
- Cromul contribuie la mentinerea nivelului de zahar din sange in limite normale. Sprijina metabolismul nutrientilor alimentari.
- Coenzima Q10 antioxidant, ajuta la incetinirea imbatranirii. Asigura energie proprie celulelor.
INGREDIENTE: (pentru 1 si 2 capsule): % DZR*
Vitamine:
- Vitamina 袗 (Retinol palmitate) 400/800 gg RE 100 % DZR*
- Vitamina C (Ascorbic acid) 40/80 mg 100 % DZR*
- Vitamina D3 (Cholecalciferol) 2,5/5,0 gg 100 % DZR*
- Vitamina 袝 (D-袗lfa-tocoferol) 6/12 mg alfa-孝袝 100 % DZR*
- Vitamina 袙1 (Mononitrat de tiamina) 0,55/1,1 mg 100 % DZR*
- Vitamina 袙2 (Riboflavina) 0,7/1,4 mg 100 % DZR*
- Vitamina 袙3 (Nicotinamida) 8/16 mg 100 % DZR*
- Vitamina 袙5 (Pantotenat de calciu) 3/6 mg 100 % DZR*
- Vitamina 袙6 (Piridoxina hidroclorura) 0,7/1,4 mg 100 % DZR*
- Vitamina 袙9 (Acid folic) 100/200 gg 100 % DZR*
- Vitamina 袙12 (Ciancobalamina) 1,3/2,6 gg 104 % DZR*
- Biotina, Vitamina 袧 (Biotina) 25/50 gg 100 % DZR*
Minerale:
- Calciu (Carbonat de calciu) 60/120 mg 15 % DZR*
- Fier (Fumarat de fier) 7/14 mg 100 % DZR*
- Cupru (Oxid de cupru) 0,5/1 mg 100 % DZR*
- Zinc (Oxid de zinc) 5/10 mg 100 % DZR*
- Fluor (Fluorura de sodiu) 1,78/3,56 mg 100 % DZR*
- Mangan (Sulfat de mangan) 1/2 mg 100 % DZR*
- Magneziu (Oxid de maganeziu) 28/56 mg 15 % DZR*
- Iod (Iodat de potasiu) 76/152 gg 100 % DZR*
- Seleniu (Sodium selenate) 27/54 gg 100 % DZR*
- Crom (Crom III Corit) 20/40 gg 100 % DZR*
Imbogatite suplimentar cu Coenzima Q10 (Ubidecarenone) 5/10 mg-
Substante auxiliare: antioxidant " lecitina (phosphatidyil choline), ulei din floarea soarelui
*Doza zilnica recomandata pentru adulti
**Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 30 capsule Visislim Vitamins
-
"

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)