Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.9123/22.10.2014Avantajele extractelor glicerice fata de cele alcoolice
1. Glicerina pastreaza, - stabilitatea extractului, mentinand activa starea de sinergie initiala ceea ce face necesara o cantitate mai mica de compusi activi pentru efecte similare;
2. Glicerina ajuta la eliminarea toxinelor din organism si in special din ficat;
3. Glicerina initiaza un raspuns imediat de salivatie aducand enzime esentiale ce favorizeaza punerea in functiune a absorbtiei;
4. Glicerina nu este coroziva, nu afecteaza mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reactii de oxido-reducere;
5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listata, de asemenea, ca substanta nutritiva cu efecte usor laxative;
6. Glicerina este procesata foarte lent, folosind caile enzimatice;
7. Glicerina este compatibila cu utilizarea de catre copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
8. Glicerina are un gust dulce, care face mai placute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
COMPOZITIE: extract 1:10 in solutie hidroglicerica 60/40% v/v din urmatorul amestec de plante: muguri si mladite de coacaz-negru (Ribes nigrum) - 15%; parti aeriene de coada-soricelului (Achillea millefolium) - 15%; flori de trei-frati-patati (Viola tricolor) - 15%; radacini de brusture (Arctium lappa) - 10%; fructe de catina (Hippophae rhamnoides) - 10%; parti aeriene de coada-calului (Equisetum arvense) - 10%; fructe de maces (Rosa canina) - 10%; frunze de urzica (Urtica dioica) - 10%; radacini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - 5%.