Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.9119/22.10.2014
Avantajele extractelor glicerice fata de cele alcoolice
1. Glicerina pastreaza, - stabilitatea extractului, mentinand activa starea de sinergie initiala ceea ce face necesara o cantitate mai mica de compusi activi pentru efecte similare;
2. Glicerina ajuta la eliminarea toxinelor din organism si in special din ficat;
3. Glicerina initiaza un raspuns imediat de salivatie aducand enzime esentiale ce favorizeaza punerea in functiune a absorbtiei;
4. Glicerina nu este coroziva, nu afecteaza mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reactii de oxido-reducere;
5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listata, de asemenea, ca substanta nutritiva cu efecte usor laxative;
6. Glicerina este procesata foarte lent, folosind caile enzimatice;
7. Glicerina este compatibila cu utilizarea de catre copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
8. Glicerina are un gust dulce, care face mai placute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
COMPOZITIE: extract 1:10 in solutie hidroglicerica 60/40% v/v din urmatorul amestec de plante: parti aeriene de cretisoara (Alchemilla vulgaris) - 14%; parti aeriene de salvie (Salvia officinalis) - 14%; parti aeriene de traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) - 14%; seminte de marar (Anethum graveolens) - 12%; flori de trifoi-rosu (Trifolium pratense) - 10%; frunze de zmeur (Rubus idaeus) - 10%; radacini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - 9%; parti aeriene de lipicioasa (Galium aparine) - 9%; parti aeriene de roinita (Melissa officinalis) - 8%.