PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.9146/05.11.2014
AVANTAJELE EXTRACTELOR GLICERICE FATA DE CELE ALCOOLICE
1. Glicerina pastreaza, - stabilitatea extractului, mentinand activa starea de sinergie initiala ceea ce face necesara o cantitate mai mica de compusi activi pentru efecte similare;
2. Glicerina ajuta la eliminarea toxinelor din organism si in special din ficat;
3. Glicerina initiaza un raspuns imediat de salivatie aducand enzime esentiale ce favorizeaza punerea in functiune a absorbtiei;
4. Glicerina nu este coroziva, nu afecteaza mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reactii de oxido-reducere;
5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listata, de asemenea, ca substanta nutritiva cu efecte usor laxative;
6. Glicerina este procesata foarte lent, folosind caile enzimatice;
7. Glicerina este compatibila cu utilizarea de catre copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
8. Glicerina are un gust dulce, care face mai placute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
COMPOZITIE: extract 1:10 in solutie hidroglicerica 60/40% - v/v din fructe si flori de paducel - (Crataegus monogyna)
Substante bioactive: compusi fenolici, acid cafeic, acid clorogenic, acid ursolic, acid oleanolic, cumarine, flavonozide, proantocianidine, taninuri, amine, aminopurine, 尾-sitosterol.
ACTIUNI: - tonica cardiaca, vasodilatatoare coronariana, antiaritmica, antihipertensiva, antioxidanta, sedativa, regeneratoare cardiaca, calmanta.
INDICATII: tahicardie, insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, hipertensiune arteriala, afectiuni cardiovasculare care apar pe fond nervos, palpitatii.
MOD DE UTILIZARE: de 3 ori pe zi cate o lingurita de produs la o ceasca de ceai sau apa.
PREZENTARE PRODUS: sticla in cutie cu 50 ml Extract Gliceric Paducel