search

Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

83,11 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Inlatura aciditatea din stomac si protejeaza mucoasa gastricareface digestia afectata de diabet sau de consumul mare de medicamente, ajuta la inlaturarea constipatiei, gastritei, gastroenteritei si ulcerului gastric, este foarte eficient pentru indigestii, pentru stomac balonat, imbunatateste activitatea splinei
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Inlatura aciditatea din stomac si protejeaza mucoasa gastricareface digestia afectata de diabet sau de consumul mare de medicamente, ajuta la inlaturarea constipatiei, gastritei, gastroenteritei si ulcerului gastric, este foarte eficient pentru indigestii, pentru stomac balonat, imbunatateste activitatea splinei

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Inlatura aciditatea din stomac si protejeaza mucoasa gastricareface digestia afectata de diabet sau de consumul mare de medicamente, ajuta la inlaturarea constipatiei, gastritei, gastroenteritei si ulcerului gastric, este foarte eficient pentru indigestii, pentru stomac balonat, imbunatateste activitatea splinei

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Poate Imbunati digestia, reface echilibrul organismului.
Chiar daca de cele mai multe ori sunt neglijate si considerate afectiuni de moment, problemele digestive influenteaza in cel mai negativ mod viata de zi cu zi. De aceea problemele digestive nu trebuiesc ignorate ci tratate imediat, prin intermediul unor solutii cu adevarat eficiente. Daca medicamentele clasice, nu dau rezultatul dorit, este timpul sa-ti indrepti atentia spre medicina alternativa, sau mai bine zis spre Medicina Traditionala Chineza, o mostenire lasata de mii de ani!
Obtinut pe baza unor retete din Medicina Traditionala Chineza, Stomach Forte este un produs 100% natural, menit sa ajute in problemele cauzate de digestie. Remediu atat pentru constipatie, cat si pentru diaree, Stomach Forte urmareste sa refaca echilibrul organismului, actionand rapid asupra problemelor de natura digestiva. Ceea ce este cu adevarat relevant, este faptul ca Stomach Forte nu elimina doar problemele cauzate de aparatul digestiv, ci imbunatateste intreaga activitate a organismului.
ACTIUNI:
- ajuta la inlaturarea aciditatii din stomac si protejeaza mucoasa gastrica
- ajuta la refacerea digestiei afectate de diabet sau de consumul mare de medicamente
- ajuta la inlaturarea constipatiei, gastritei, gastroenteritei si ulcerului gastric
- ajuta la imbunatatirea activitatii splinei
- Reface sistemul imunitar de la nivelul intestinelor
- ajuta in unele cazuri de diaree cronica
- ajuta la refacerea functiilor digestive si la imbunatatirea absorbtiei nutrientilor
Cui se adreseaza Stomach Forte?
Stomach Forte este recomandat pentru tratarea afectiunilor gastrointestinale cauzate de aciditatea gastrica. Fiind un remediu 100% natural, Stomach Forte amelioreaza disconfortul de la nivelul tractului digestiv intr-un timp foarte scurt. Deoarece medicamentele pentru afectiunile gastrointestinale pot sensibiliza stomacul, acest supliment protejeaza mucoasa gastrica de actiunile chimice ale altor medicamente. Tratamentul cu Stomach Forte este recomandat pentru persoanele suferinde de ulcer gastric sau duodenal, esofagita, interventii chirurgicale la nivelul sistemului digestiv, constipatie, diaree, indigestie, episoade repetate de varsaturi. Acest supliment nu are contraindicatii datorita ingredientelor sale naturale, fiind recomandat tuturor persoanelor.
Remediu natural prezentat sub forma unor comprimate ce contin substante naturale provenite de la plante ca: Radix Pseudostellariae, Poria Alba, Chinese Yam, Lotus Seed, fiind eficiente pentru intreg sistemul nostru digestiv. Consumul in exces al medicamentelor pentru diverse afectiuni pot distruge flora intestinala cauzand boli grave ale tractului digestiv. Din acest motiv, Stomach Forte este ideal ca adjuvant in timpul si dupa medicatia cu medicamente pentru diabet, antibiotice sau orice alte medicamente ce pot perturba functiile normale ale sistemului digestiv. Stomac Forte elimina halena, agentii patogeni si toxinele nebenefice organismului uman. De asemenea, Stomach Forte ajuta in cazul problemele renale, cardiace sau impotenta.
Flora intestinala joaca un rol important in digestia si imunitatea noastra. Alimentele nedigerate in mod natural sunt deteriorate de flora intestinala astfel incat sa poata fi asimilate de sistemul sanguin prin peretii tubului digestiv. Flora intestinala ajuta la asimilarea unor elemente nutritive importante, astfel incat sistemul imunitar sa nu fie afectat de agenti patogeni cauzatori de boli. Deoarece echilibrul florei intestinale poate fi modificat prin tratamentul cu medicamente, boli ale tractului digestiv, anxietate sau stres, se recomanda Stomach Forte. Acest supliment natural este singurul remediu ce poate preveni si reface functiile sistemului digestiv imbunatatind in acelasi timp absorbtia vitaminelor si mineralelor benefice sistemului nostru imunitar.
O digestie ce nu functioneaza normal te poate tine departe de activitatile uzuale. Orice gustare este eliminata imediat fara ca energia si nutrientii din alimente sa fie asimilate. Acest lucru duce la epuizare si la o stare de disconfort. Pe de alta parte, constipatia isi poate pune amprenta asupra starii de spirit. Nervozitatea, anxietatea si lipsa increderii in fortele proprii pot avea ca sursa balonarea. In amblele cazuri nutrientii, vitaminele si mineralele din alimente nu sunt asimilate asa cum se cuvine de organism, fapt care poate duce la imbolnaviri grave.
Un organism slabit, este un organism bolnav. O stare de disconfort, este o stare de rau!
Stomach Forte vine sa repare toate aceste disfunctii prin intermediul plantelor si a retetelor din Medicina Traditionala Chineza. Stomach Forte este o alternativa eficienta pentru un stomac sensibil si in general, pentru toti cei care sufera de consitipatie, gastrita, ulcer gastric, indigestii, balonari si diaree cronica.
Mai mult decat atat, Stomach Forte este un remediu excelent si pentru cei care acuza probleme la nivelul splinei.
Pe langa faptul ca Stomach Forte ajuta in majoritatea afectiunile digestive, acesta reface sistemul imunitar si readuce pofta de viata!
De ce este un produs atat de benefic organismului? Simplu, fara o digestie echilibrata, nutrientii si energia din alimentatie nu poate fi asimilata. Rezultatul? Organism slabit si predispus la imbolnaviri.
De ce este Stomac Forte un remediu atat de eficient?
La baza produsului se afla nu mai putin de 10 plante asiatice, utilizate inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea problemelor digestive si refacerea echilibrului.
Fiecare planta din compozitia produsului Stomach Forte isi aduce aportul intr-un mod unic si in perfecta armonie cu restul ingredientelor. Rezultatul? O reteta capabila sa trateze rapid, disfunctii dintre cele mai complexe.
Fiind un produs bazat doar pe ingrediente naturale, Stomach Forte poate fi administrat fara prescriptii medicale. Tineri, persoane cu un ritm de viata altert, persoane in varsta, oricine se poate bucura de efectele benefice ale produsului!
COMPOZITIE (per capsula):
- Codonopsis Pilosula 100mg
- Fructura Aurantii Immaturus 70mg
- Poria Cocos (Schw.) Wolf 50mg
- Radix Glycyrrhizae Preparata 50mg
- Dioscorea Opposita 50mg
- Semen Dolichoris Album 45mg
- Semen Nelumbinis 40mg
- Semen Coicis 40mg
- Amomum Villosum Lour. 25mg
- Platycodom grandiflorus 25mg
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 60 capsule Stomach Forte

RECENZII (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)