search

Oncology Stem 60 capsule - Herbagetica

55,65 lei
Nicio taxa
stimuleaza productia de celule stem adulte, inhiba vascularizarea tumorilor, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, chelator de metale grele.
Cantitate
Stoc epuizat

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

ACTIUNI:
- stimuleaza productia de celule stem adulte
- inhiba vascularizarea tumorilor
- stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon
- stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala
- chelator de metale grele
- induce apoptoza celulelor tumorale.
Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
SE UTILIZEAZA CA ADJUVANT IN :
- boala canceroasa cu diferite localizari (pamani, san, ovare, colon, piele,etc)
- leucemie
- tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame, chisturi etc.)
- convalescenta in boala canceroasa (prevenirea recidivelor)
- deficiente imunitare
Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la baza cativa stimulatori 100% naturali de celule stem, intre care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA. Aceasta din urma, este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta categorie de substante continute de alga AFA (niste polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs alga AFA este asociata si cu extractul de Ganoderma, cu cartilajul de rechin si seleniul organic. Toate componentele acestui supliment inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea si extinderea tumorilor (inhibandu-le vascularizarea), previn metastazele si recidivele bolii canceroase.
COMPOZITIE: Ganoderma (Ganoderma lucidum), extract hidroalcoolic 6:1 - 87,5mg , Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere " 87,5 mg, Cartilaj de rechin - 87,5mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae) extract cu Seleniu " 43.75 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere " 26,25 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere " 17,5 mg. Capsula tare de gelatina.
ADMINISTRARE: De regula, se iau cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
PRECAUTII: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate si care alapteaza, precum si persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmeaza tratament medicamentos cu imunomodulatoare.A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Contine substante cu potential alergenic.
CONTRAINDICATII: hipercalcemie.
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 60 capsule Oncology Stem

Comentarii

Scrieti comentariul dv

Oncology Stem 60 capsule - Herbagetica

stimuleaza productia de celule stem adulte, inhiba vascularizarea tumorilor, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, chelator de metale grele.

Scrieti comentariul dv