search

Prostato curcumin 95 120 capsule - Herbagetica

96,12 lei
Nicio taxa
Contribuie la reducerea urinarilor frecventere, reducerea senzatiei de urinare incompleta, jet slab sau intermitent, reducerea durerilor in timpul urinarii, reducerea incontinentei urinare, reducerea urinarii nocturne, intarzierea evolutiei hiperplaziei benigne de prostata, combaterea infectiilor prostatei, reducerea dimensiunilor prostatei
Cantitate
Disponibil

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITULUL PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR. 8627/30.06.2015
Prin formula sa unica intensa cu 7 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante specializate, ajuta in prevenirea si tratarea hiperplaziei benigne de prostata, cat si a cancerului de prostata.
CONTRIBUIE LA:
- reducerea urinarilor frecventere
- reducerea senzatiei de urinare incompleta, jet slab sau intermitent
- reducerea durerilor in timpul urinarii
- reducerea incontinentei urinare
- reducerea urinarii nocturne
- intarzierea evolutiei hiperplaziei benigne de prostata
- combaterea infectiilor prostatei
- reducerea dimensiunilor prostatei
- mentinerea unei vieti sexuale active
- reglarea concentratiei de testosteron
- ameliorarea functiei erectile
- detoxifiere
- antioxidare
ADJUVANT IN:
- Cancer de prostata
- Hiperplazie benigna de prostata
- Adenom de prostata
- Sterilitate
- Tulburari de dinamica sexuala masculina (libidou scazut)
COMPOZITIE (per capsula):
- Prun-african (Pygeum africanum) extract standardizat cu 2% steroli: 68 mg
- Palmier-pitic (Serenoa repens) extract standardizat cu 25% acizi grasi: 68 mg
- Curcumin 95 C3 Complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide: 48mg
- Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) : 40mg
- Dovleac (Cucurbita maxima) pulbere: 40 mg
- Tuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit: 30 mg
- Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita cu 100000mcg/g Zinc (furnizand 26% VNR): 26 mg
- Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) extract standardizat cu 0,8% eleutherozide: 20 mg
- Dovleac (Cucurbita maxima) extract 4:1 : 20 mg
- Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina: 10mg
Prunul-african (Pygeum africanum) este folosit ca afrodisiac de catre triburile din Africa de Sud de secole. Cea mai importanta intrebuintare a acestui extract consta in tratarea hiperplaziei benigne de prostata (marirea prostatei). Extractul de Prun-african actioneaza in doua moduri: amelioreaza functia erectila (imbunatate葯te obtinerea erectiei la pacientii care au probleme din cauza prostatitei sau hiperplaziei benigne de prostata) si contribuie la mentinerea erectiei.
Studiu: Pygeum africanum for benign prostatic hyperplasia.- Wilt T1, Ishani A, Mac Donald R, Rutks I, Stark G., 1General Internal Medicine (111-0), Minneapolis VA/VISN 13 Center for Chronic Disease Outcomes Research, One Veterans Drive, Minneapolis, Minnesota 55417, USA.TimWilt@med.va.gov. Tratarea hiperplaziei benigne de prostata in mod natural cu ajutorul extractului de Prun-african este o alternativa naturista viabila demonstrata de catre cercetatori. Au fost efectuate 18 studii controlate la care au participat 1562 de barbati, pe o perioada de 64 de zile. Comparativ cu persoanele ce au primit placebo, cei care au administrat extract de Prun-african au simtit o imbunatatire a simptomelor urologice: nicturia s-a redus cu 19%, volumul urinei reziduale a scazut cu 24%, iar fluxul jetului urinar s-a imbunatatit cu 23%.
Palmierul-pitic (Serenoa repens) este remarcabil pentru sanatatea barbatilor si a devenit faimos pentru utilizarile sale in mentinerea sanatatii, cre葯terea vigorii sexuale, tonifierea uretrei si sustinerea functiei glandei tiroide si a sistemului urinar.
In urma studiului Flux realizat in Romania pe 120 de pacienti care prezentau diverse forme de adenom de prostata, s-a constatat ca tratamentul pe termen lung cu extract de Palmier-pitic (Serenoa Repens) este foarte eficient. Proportia pacientilor satisfacuti cu statusul lor urinar a crescut dupa 6 luni la 88%, volumul mediu al prostatei a inregistrat o scadere semnificativa. Astfel, cu cat tratamentul incepe mai repede, inainte de implinirea varstei de 60 de ani, cu atat imbunatatirea simptomelor este mai sesizabila.
Ginsengul-siberian (Eleutherococcus senticosus) este recomandat in cazuri de tulburari de dinamica sexuala masculina (libidou scazut), impotenta de origine hormonala, precum si in sterilitatea feminina si masculina.
Dovleacul (Cucurbita maxima) este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostata, avand un continut bogat in zinc. S-a demonstrat faptul ca barbatii care au deficiente de zinc sunt predispusi la afectiuni ale prostatei. Dovleacul reface elasticitatea prostatei si previne complicatiile, este un puternic stimulent in prevenirea si tratarea adenomului de prostata, cat si a cancerului de prostata.
Zeolitul reprezinta un tratament eficient impotriva afectiunilor prostatei. Activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, gena care declan葯eaza apoptoza celulelor maligne, luptand impotriva cancerului de prostata.
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - Datorita proprietatilor antiinflamatorii ale Curcumin95 C3 complexulului, acesta joaca un rol foarte important in tratamentul afectiunilor prostatei.
Studiu: Curcumin Inhibits Prostate Cancer Metastases, Ludwig-Maximilians-University (LMU) in Munich, Germany, http://www.medicalnewstoday.com/articles/251461.php-
Dr. Beatrice Bachmeier si echipa sa au elaborat un studiu conform caruia Curcumin95 C3 complex, poate inhiba evolutia cancerului in faza de metastaza. Deoarece Curcumin95 C3 complex este bine tolerat de catre organismul uman, poate fi folosit in doua moduri: ca si terapie preventiva (profilactic), dar si in cazul pacientilor diagnosticati cu cancer de prostata, ale caror tumori au ajuns in etapa de metastaza. Studiul a demonstrat eficienta Curcumin95 C3 complex in preventia metastazei in cancerul de prostata. Prima data s-au investigat procesele moleculare la nivel celular a carcinoamelor de prostata. Cancerul de prostata este adeseori legat de reactii inflamatorii latente sau cronice. S-a descoperit ca celulele tumorale produc citokine CXCL1 si CXCL2, ambele fiind imunomodularori pro-inflamatori. Curcuma longa joaca un rol esential in preventia primara, pana ca tumoarea sa se fi raspandit, sau evita formarea metastazei.
Drojdia-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita cu 100000mcg/g Zinc are efecte benefice chiar si in cazul cancerului de prostata. In studiile experimentale s-a observat ca dezvoltarea maligna este oprita, in mai putin de trei luni, prin ingerarea zilnica a acesteia. Zincul joaca un rol extrem de important in sanatatea prostatei crescand productia de testosteron ce ajuta la marirea libidoului masculin.
Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina - Prin efecte sale antiinflamatorii sustine tratamentul afectiunilor prostatei, iar - piperina in combinatie cu Curcumin95 C3 complex potenteaza biodisponibilitatea acestuia in organism cu peste 2000%.
MOD DE UTILIZARE: Cate 1-2 capsule pe zi.
CONTRAINDICATII: Nu se administreaza persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
PRECAUTII: Nu se administreaza copiilor si adolescentilor inainte de maturizarea sexuala.
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 120 capsule Prostato Curcumin 95

Comentarii

Scrieti comentariul dv

Prostato curcumin 95 120 capsule - Herbagetica

Contribuie la reducerea urinarilor frecventere, reducerea senzatiei de urinare incompleta, jet slab sau intermitent, reducerea durerilor in timpul urinarii, reducerea incontinentei urinare, reducerea urinarii nocturne, intarzierea evolutiei hiperplaziei benigne de prostata, combaterea infectiilor prostatei, reducerea dimensiunilor prostatei

Scrieti comentariul dv