search

Gold Krill 30 capsule - Olimp Labs

90,34 lei
Nicio taxa
O noua era pentru sanatatea inimii, contribuie la buna functionare a inimii
Cantitate
Disponibil

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

-

Gold Krill - O noua era pentru sanatatea inimii
Gold Krill contribuie la buna functionare a inimii
Gold Krill este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate.
Ulei de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni fosfolipide, fosfolipide si astaxantina.
Produsul se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.
Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:
- contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
- contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
- contribuie la mentinerea vederii in parametrii normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).
FlowCaps capsule inovatoare:
GoldKrill se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.
Capsulele gelatinoase cu invelis tare prezinta un sistem patentat de inchidere ce previne oxidarea substantelor active, asigurand conservarea caracteristicilor valoroase si garantand cea mai buna calitate a produsului, precum si prevenirea mirosului neplacut.O astfel de solutie este un progres semnificativ in tehnologia folosita pentru protectia substantelor active incluse in capsule.
In capsulele moi traditionale, folosite in prezent prin canalele de distributie, componentele se pot elibera la suprafata unde se oxideaza,generand un miros caracteristic, neplacut. Tehnologia Caps Flow elimina acest fenomen negativ in proportie de aproape 100%.
Capsulele Flow Caps au un avantaj foarte important - dimensiunea mica si forma cilindrica, datorita carora sunt foarte usor de inghitit.
COMPOZITIE:
- Ulei de Krill Antartic (Euphausia superba): 500 mg
din care:
- Fosfolipide: 215 mg
- Acizi grasi Omega 3: 120 mg
- Acid Eicosapentaenoic (EPA): 70 mg
- Acid Docosahexaenoic (DHA): 32,5 mg
- Alti Acizi Omega 3: 17,5 mg
- Astaxantina (antioxidant): 50 gg
MOD DE ADMINISTRARE:- cate o capsula pe zi.
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 30 capsule Gold Krill

-

Comentarii

Scrieti comentariul dv

Gold Krill 30 capsule - Olimp Labs

O noua era pentru sanatatea inimii, contribuie la buna functionare a inimii

Scrieti comentariul dv