• Numai online
Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis - www.naturasanat.ro
search
  • Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis - www.naturasanat.ro

Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis

31,75 lei
Pret cu TVA inclus
Are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra, datorate mai ales nivelului mai ridicat de cofeina si de acid clorogenic, in comparatie cu cafeaua prajita. Acidul clorogenic este un antioxidant cu rol important in neutralizarea radicalilor liberi care ataca structura sistemului celular.

account_circleTrimite unui prieten
Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis

Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis

Are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra, datorate mai ales nivelului mai ridicat de cofeina si de acid clorogenic, in comparatie cu cafeaua prajita. Acidul clorogenic este un antioxidant cu rol important in neutralizarea radicalilor liberi care ataca structura sistemului celular.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis

Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO 125 g - Niavis

Are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra, datorate mai ales nivelului mai ridicat de cofeina si de acid clorogenic, in comparatie cu cafeaua prajita. Acidul clorogenic este un antioxidant cu rol important in neutralizarea radicalilor liberi care ataca structura sistemului celular.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

-

Cafeaua verde are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra, datorate mai ales nivelului mai ridicat de cofeina si de acid clorogenic, in comparatie cu cafeaua prajita. Acidul clorogenic este un antioxidant cu rol important in neutralizarea radicalilor liberi care ataca structura sistemului celular.
Cafeaua verde este cafea in stare pura, neprajita sau procesata!
In starea lor bruta, neprajite, boabele de cafea sunt verzi si, desi cafeaua verde nu este la fel de savuroasa precum cea clasica si se aseamana mai mult cu un ceai, decat cu licoarea maronie in aburii careia ne trezim dimineata, trebuie stiut faptul ca este mai bogata in antioxidanti si lipsita de efectele adverse care pot sa apara la consumul excesiv de cafea prajita: tahicardie, extrasistole, neliniste, insomnie. In plus, acidul clorogenic, unul dintre principalii antioxidanti din cafeaua verde stabilizeaza nivelul de zahar din sange, inhiba senzatia de foame, topeste grasimile si lupta impotriva radicalilor liberi, intarziind astfel procedeul de imbatranire.
Spre deosebire de antioxidantii din cafeaua prajita, cei din cafeaua verde sunt mult mai numerosi cantitativ, in special acizii clorogenici, o ramura din familia compusilor fenolici, si metabolitul lor, acidul ferulic, o parte din ei fiind pierduti, de regula, in procesele de prajire. Acizii clorogenici (CGA) au efecte biologice de tip antiinflamator si antioxidant.
Principalii compusi din cafeaua verde sunt acidul dicaffeoilquinic (diCQA) si acidul caffeoilquinic (CQA) care pot fi absorbiti foarte usor de catre organism. Acidul clorogenic inhiba secretia enzimei G6P, care conform cercetarilor stabilizeaza in mod semnificativ nivelul de zahar din sange, bautura fiind ideala si pentru diabetici.
Pe langa arderea grasimilor, cafelei verzi ii sunt atribuite si reducerea poftei de mancare si cresterea nivelului de energie pentru intreaga zi.
Mai mult, cafeaua verde are efecte pozitive si asupra aparatului cardiovascular si asupra tensiunii arteriale datorita acizilor clorogenici care scad nivelul de homocisteina si mentin tensiunea in limite normale.
Cafeaua verde este considerata un adevarat dezinfectant natural, utila in lupta cu bacteriile si virusii, avand efecte antinflamatoare, antipiretice si antiseptice.
Si persoanele care au un nivel ridicat al colesterolului ar putea testa pe propria piele beneficiile cafelei verzi, avand in vedere ca aceasta bautura are efecte antihiperlipemice, adica scade colesterolul rau si il creste pe cel bun. Cafeaua verde face minuni si pentru persoanele care vor sa slabeasca, insa cura cu aceasta bautura (doua cani pe zi) trebuie insotita de o hidratare corespunzatoare pentru a facilita eliminarea toxinelor si alimente cat mai sarace in calorii.
O cana de cafea verde furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, din care 160mg sunt polifenoli. Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici chiar si decat cei din ceaiul verde, iar spre deosebire de cafeaua prajita, consumul de cafea verde nu are efecte negative.
Ingrediente: 100% pulbere ecologica de cafea verde
Tara de origine: Peru
Mod de preparare: Puneti intr-un ibric 250ml apa, apoi adaugati 1-2 lingurite de cafea macinata. Adaugati totul la punctul de fierbere, apoi lasati sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute. Se recomanda sa consumati 2-3 cani pe zi, inainte de cele 3 mese principale.
Certificat ecologic: GB-ORG-5 Agricultura Non UE
PREZENTARE PRODUS: punga resigilabila cu 125 g Cafea Verde Pulbere Ecologica BIO

RECENZII (0)