search

Thuja Clear 15 ml - Bionovativ - Life

45,25 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Thuja Clear 15 ml - Bionovativ - Life

Thuja Clear 15 ml - Bionovativ - Life

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Thuja Clear 15 ml - Bionovativ - Life

Thuja Clear 15 ml - Bionovativ - Life

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

COMPOZITIE: Oleum amygdali, Aetheroleum Melaleuca, Aetheroleum Thuja occidentalis, Acidum Salicycum, Aetheroleum Citrus bergami, Aetheroleum Caryophylli, Aetheroleum Citrus Paradisi, Aetheroleum Citrus - Limonium.
MOD DE FOLOSIRE: Se aplica local, de 3 ori pe zi, timp de 21-56 zile, folosind aplicatorul incorporat in capac. Inainte de aplicare, se curata bine zona, cu un tifon umed, pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte si pentru a facilita patrunderea produsului in profunzime. In cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile dupa 3 saptamani: imperfectiunile se usuca si cad. In cazul recidivelor, se completeaza tratamentul cu remedii recomandate de medic.
ATENTIONARI:
A se pastra inchis ermetic, la loc uscat si intunecat, la temperatura camerei. - A nu se lasa la indemana copiilor. Contraindicat persoanelor alergice la plantele din compozitia produsului. Produsul este destinat doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii si mucoasele. Persoanele insarcinate sau care alapteaza, vor consulta medicul inainte de utilizarea acestui produs. A se consulta medicul in cazul in care natura unei probleme de piele este neclara. A se inceta folosirea produsului, daca se dezvolta o hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produsului. - A se utiliza, de preferinta, pana la sfarsitul datei inscriptionate pe cutie.
PREZENTARE PRODUS: sticluta in cutie cu 15 ml Thuja Clear
6426316000505

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)