search

Busuioc Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

5,73 lei
Pret cu TVA inclus
Busuiocul se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: salate, supe, ciorbe, pizza, paste, sosuri. In cazul retetelor ce necesita preparare termica, adaugarea busuiocului se face, de obicei, la final pentru a nu i se distruge aroma. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Busuioc Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Busuioc Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Busuiocul se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: salate, supe, ciorbe, pizza, paste, sosuri. In cazul retetelor ce necesita preparare termica, adaugarea busuiocului se face, de obicei, la final pentru a nu i se distruge aroma. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlinePuneti o intrebare despre acest produs
Busuioc Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Busuioc Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Busuiocul se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: salate, supe, ciorbe, pizza, paste, sosuri. In cazul retetelor ce necesita preparare termica, adaugarea busuiocului se face, de obicei, la final pentru a nu i se distruge aroma. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

-

Ingrediente: Frunze de busuioc
Busuiocul se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: salate, supe, ciorbe, pizza, paste, sosuri.
In cazul retetelor ce necesita preparare termica, adaugarea busuiocului se face, de obicei, la final pentru a nu i se distruge aroma. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)
PREZENTARE PRODUS: punga cu 100 g Busuioc

-

REVIEWS

Scrieti comentariul dv

Busuioc Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Busuiocul se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: salate, supe, ciorbe, pizza, paste, sosuri. In cazul retetelor ce necesita preparare termica, adaugarea busuiocului se face, de obicei, la final pentru a nu i se distruge aroma. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)

Scrieti comentariul dv