search

Cimbru Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

7,83 lei
Pret cu TVA inclus
Cimbrul se poate folosi pentru aromatizarea diferitelor preparate culinare, mai ales in mancarea de fasole, cea de linte, dar si la prepararea carnii de porc si de vanat. Frunze si tulpini intregi de cimbru se introduc uneori in borcanele cu muraturi. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)a
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Cimbru Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Cimbru Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Cimbrul se poate folosi pentru aromatizarea diferitelor preparate culinare, mai ales in mancarea de fasole, cea de linte, dar si la prepararea carnii de porc si de vanat. Frunze si tulpini intregi de cimbru se introduc uneori in borcanele cu muraturi. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)a

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlinePuneti o intrebare despre acest produs
Cimbru Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Cimbru Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Cimbrul se poate folosi pentru aromatizarea diferitelor preparate culinare, mai ales in mancarea de fasole, cea de linte, dar si la prepararea carnii de porc si de vanat. Frunze si tulpini intregi de cimbru se introduc uneori in borcanele cu muraturi. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)a

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Produs 100% natural
Ingrediente: Frunze de cimbru-
Cimbrul se poate folosi pentru aromatizarea diferitelor preparate culinare, mai ales in mancarea de fasole, cea de linte, dar si la prepararea carnii de porc si de vanat. Frunze si tulpini intregi de cimbru se introduc uneori in borcanele cu muraturi. Se foloseste, de asemenea, la prepararea sarmalelor. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)
PREZENTARE PRODUS: punga cu 100 g Cimbru Frunze

-

REVIEWS

Scrieti parerea dv

Cimbru Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Cimbrul se poate folosi pentru aromatizarea diferitelor preparate culinare, mai ales in mancarea de fasole, cea de linte, dar si la prepararea carnii de porc si de vanat. Frunze si tulpini intregi de cimbru se introduc uneori in borcanele cu muraturi. Se poate consuma si sub forma de ceai- infuzie (se beau 2-3 cani pe zi)a

Scrieti parerea dv