search

Rozmarin Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

6,21 lei
Pret cu TVA inclus
In bucatarie, rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat usor amarui. Se foloseste la salate, supe, mancaruri de legume, preparate din carne. Rozmarinul merge bine cu rosii, vinete, cartofi copti si dovlecei.
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Rozmarin Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Rozmarin Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

In bucatarie, rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat usor amarui. Se foloseste la salate, supe, mancaruri de legume, preparate din carne. Rozmarinul merge bine cu rosii, vinete, cartofi copti si dovlecei.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlinePuneti o intrebare despre acest produs
Rozmarin Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

Rozmarin Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

In bucatarie, rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat usor amarui. Se foloseste la salate, supe, mancaruri de legume, preparate din carne. Rozmarinul merge bine cu rosii, vinete, cartofi copti si dovlecei.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Produs 100% natural
Ingrediente: Frunze de rozmarin
In bucatarie, rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat usor amarui. Se foloseste la salate, supe, mancaruri de legume, preparate din carne. Rozmarinul merge bine cu rosii, vinete, cartofi copti si dovlecei. Ca si planta medicinala, se foloseste sub forma de ceai, decoct, tinctura, ulei esential. Se recomanda utilizarea cu precautie in timpul sarcinii
PREZENTARE PRODUS: punga cu 100 g Rozmarin Frunze

REVIEWS

Scrieti parerea dv

Rozmarin Frunze 100 g - Ad Natura - Adserv

In bucatarie, rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat usor amarui. Se foloseste la salate, supe, mancaruri de legume, preparate din carne. Rozmarinul merge bine cu rosii, vinete, cartofi copti si dovlecei.

Scrieti parerea dv