Aparedren 60 capsule - Bionovativ

41,98 RON

Contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului, sustine metabolismul normal al lichidelor in corp si activitatea normala a rinichilor.

Cantitate

Bionovativ PRODUCATOR
Bionovativ
account_circleTrimite unui prieten
Aparedren 60 capsule - Bionovativ

Aparedren 60 capsule - Bionovativ

Contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului, sustine metabolismul normal al lichidelor in corp si activitatea normala a rinichilor.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

S-ar putea sa-ti placa

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUICU NR.. AA 9989/17.10.2016
ACTIUNI FIZIOLOGICE:
Contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului; sustine metabolismul normal al lichidelor in corp si activitatea normala a rinichilor.
- diuretic puternic (stimuleaza formarea si eliminarea urinei), diaforetic usor (stimuleaza eliminarea apei prin transpiratie)
- antiseptic reno-urinar de intensitate medie-mica
- antidiabetic puternic, reduce valorile colesterolului total, reduce nivelul colesterolului rau LDL, mareste nivelul colesterolului bun HDL
- antiinflamator puternic, anti-migrenos, antioxidant
- reglator al tensiunii bun, hipotensor usor, reglator al ritmului cardiac
- reglator al apetitului alimentar; ajuta la scaderea in greutate, prin eliminarea excesului de lichide in principal.
INDICATII:
- retentie de lichide
- adjuvant in probleme renale si urinare care necesita o diureza crescuta (cistite, nefrite, glomerulo-nefrite, insuficienta renala etc.)
- adjuvant in supra-greutate si ingrasare
- intoxicatie alcoolica (combate in special simptomele specifice mahmurelii)
- adjuvant in diabet
- adjuvant in hipertensiune si in problemele asociate (colesterol si trigliceride marite, ateroscleroza)
- adjuvant in tromboze, previne probleme vasculare cum ar fi: varicele, fragilitatea capilarelor, pletora
COMPOZITIE (per capsula):
- Cactus (Opuntia ficus indica), fructe, extract solubil (guma arabica) granulat: 112,5mg
- Coada-calului (Equisetum arvense), extract hidroalcoolic uscat, din parti aeriene, cu min 7% siliciu:112,5mg
- Magneziu marin: 112,5mg
- capsula vegetala
- Telina (Apium graveolens), fructe, pulbere: 22,5 mg
- Urzica (Urtica dioica), radacina pulbere: 112,5mg
- Brusture (Arctium lappa), radacina, pulbere: 22,5mg
- Coada-calului (Equisetum arvense), pulbere: 22,5mg
- Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus): 22,5mg.
MOD DE UTILIZARE: cate 1-2 capsule, de 2- 3 ori pe zi.
PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: Nu se cunosc.
Cele mai frecvente intrebari
Ce diferentiaza APAREDREN de alte produse similare, pentru eliminarea apei?
Acest produs actioneaza pe cinci cai simultan pentru a stimula eliminare excesului de apa din organism:
1. Stimuleaza activitatea excretoare a rinichilor
2. Ajuta la reglajul hormonal (la nivelul cortico-suprarenalelor si gonadelor)
3. Stimuleaza eliminarea excesului de sodiu
4. Corecteaza efectele unor substante toxice care produc retentie de apa (alcool, aditivi alimentari, corticoizi, alergeni etc.)
5. Ajuta la reglarea activitatii cardio-vasculare.
Principalele motoare ale APAREDREN sunt doua extracte vegetale foarte puternice:
- extractul de fructe de cactus - este bogat in flavonoide si polizaharide ce stimuleaza eliminarea apei prin diureza, accelereaza eliminarea sodiului si a unor substante toxice (aditivi chimici, pesticide). De asemenea, este un foarte puternic antidiabetic (diabetul fiind printre principalele cauze ale retentiei), stimulent al circulatiei sanguine, antiinflamator si antialergic.
- extractul de parti aeriene de coada calului - este bogat in alcaloizi foarte bine tolerati de organism si standardizat in siliciu biologic. Are un puternic efect de stimulare a eliminarii apei prin urina (in principal) si prin transpiratie (in secundar). Daca extractul de cactus are o actiune in timp, coada calului declanseaza eliminarea apei excedentare in perioade scurte de timp
In ce cantitati se ia APAREDREN si pentru cat timp?
De regula, se ia cate 1 capsula de APAREDREN de doua ori pe zi, dimineata si seara. O cura dureaza intre 2 si 4 saptamani, putand fi repetata dupa 10 zile de pauza. Acest dozaj este valabil pentru persoanele la care retentia de lichide este intensitate medie pana la slaba si nu este asociata cu probleme de sanatate cronice sau cu dezechilibre fiziologice acute.
Un dozaj mai puternic, mergand pana la 6 capsule pe zi, luate in trei reprize (cate doua dimineata, la pranz si seara), se recomanda atunci cand retentia de lichide este severa, eventual asociata unor probleme cum ar fi: insuficienta renala, tulburarile hormonale severe (ovare, supra-renale), sindrom de premenopauza, probleme cardio-vasculare cronice, diabet (se va ajusta doza de insulina, deoarece APAREDREN este hipoglicemiant).
In cate zile apar efectele de eliminare a excesului de apa?
In cazul in care nu exista probleme fiziologice majore, efectul de cresterea a diurezei si, conex cu acesta, de dezumflare a tesuturilor afectate initial de retentie apare in 24-48 de ore si se amplifica in timp. Daca vorbim de un pacient / pacienta cu probleme endocrine, diabetice, de supra-greutate sau cardiace, atunci efectul poate aparea si dupa 4 sau chiar 8 saptamani. De altfel, atunci cand vorbim de retentia de apa ce apare pe fondul unor probleme de sanatate cronicizate, atunci se recomanda cura de 2 luni, urmata de 14 zile de pauza, dupa care se repeta.
Trebuie tinut un regim alimentar special in timpul curei cu APAREDREN?
Nu exista diete stricte care sa conditioneze actiunea acestui produs. Totusi, este demonstrat stiintific faptul ca exista cateva produse care blocheaza eliminarea apei din tesuturi. Evident, va fi evitat consumul acestor produse alimentare, pentru a evita fenomenul ilustrat prin zicala doi incarca / doi descarca. Asadar va fi diminuat sau eliminat consumul de: sare de bucatarie, alcool, aditivi alimentari (E-uri) pentru hidratarea, afanarea si aromatizarea alimentelor, nitriti si nitrati. Este contraindicat excesul de carne si produse din carne, precum si cel de dulciuri (mai ales pentru persoanele care sufera de supra-greutate).
In mod paradoxal, consumul de apa plata si sucuri naturale din belsug nu amplifica retentia de apa, ci o combate. Asadar, in cazul in care medicul nu va contraindica in mod expres aportul de lichide, aveti liber la baut ape minerale naturale, sucuri obtinute din legume si fructe proaspete (dar fara zahar si aditivi).
Ce efecte adverse are aceasta cura?
Nu a fost constatat nici un efect advers al acestui produs natural.
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 60 capsule Aparedren

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Aparedren 60 capsule - Bionovativ

Contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului, sustine metabolismul normal al lichidelor in corp si activitatea normala a rinichilor.

Scrieti comentariul dv.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziteaza site-ul WWW.NATURASANAT.RO pe ShopMania