RoboFlex Barny's 10 capsule de 656 mg - Good Days Therapy
  • RoboFlex Barny's 10 capsule de 656 mg - Good Days Therapy

RoboFlex Barny's 10 capsule de 656 mg - Good Days Therapy

21,69 RON
Ajuta prompt la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui, contribuie la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul articulatiilor (genunchi, sold, umar etc.), ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor mediatorilor proinflamatori, contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular, acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™ au proprietati asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii mediatorilor proinflamatori, pe un interval de pana la 9 ore, fara a avea efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, imbunatateste parametrii de confort articular (la sezut, culcat, mers pe o suprafata plana), ajuta la inhibarea inflamatiei acute in vivo, contribuie la inhibarea moderata a enzimei COX-2 si inhibarea usoara a enzimei COX-1, ajuta la inhibarea mediatorilor iNOS si PGE2, contribuie la inhibarea activitatii GSK-3 si NF-kappaB, ajuta la reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauza, sanatoase sau cu sindrom metabolic, vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a pielii; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, vitamina D contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
Cantitate

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.AA nr. AA 11064/2017
RoboFlex™ este un supliment alimentar cu actiune rapida, incepand cu 30 de minute de la administrare, mai ales la nivelul coloanei vertebrale si spatelui.
Specialistii din Canada au conceput formula protejata unica IBUcell™, substanta activa din RoboFlex™. Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™, constituientii bioactivi de baza, ajuta la o ameliorare prompta a disconfortului coloanei vertebrale si spatelui si la relaxare musculara si nervoasa la acest nivel.
In urma studiilor clinice realizate, cercetatorii au concluzionat ca acizii alfa si izo-alfa au actiune antiinflamatoare asemanatoare ibuprofenului, pe un interval de pana la 9 ore.
Eficienta bazata pe IBUcell™- formula protejata unica, pe baza de acizi alfa si izo-alfa, vitaminele B6, D, C si polizaharide din Aloe vera.
IBUcell™ are un continut garantat de minimum 30% acizi alfa si izo-alfa, cu o actiune naturala prompta testata stiintific.
Contine ingrediente naturale sub forma de extracte standardizate, care garanteaza o doza optima pentru un efect rapid.
Luat conform modului de utilizare din prospect, nu prezinta reactii adverse (precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator sau renal), nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta. Este permis diabeticilor.
Conceput si fabricat in Canada, respectand standardele GMP (Good Manufacturing Practice) - garantia calitatii.
EFECTE:
- Ajuta prompt la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui.
- Contribuie la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul articulatiilor (genunchi, sold, umar etc.)
- Ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor mediatorilor proinflamatori.
- Contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular.
- Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™ au proprietati asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii mediatorilor proinflamatori, pe un interval de pana la 9 ore, fara a avea efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal.
- Imbunatateste parametrii de confort articular (la sezut, culcat, mers pe o suprafata plana).
- Ajuta la inhibarea inflamatiei acute in vivo.
- Contribuie la inhibarea moderata a enzimei COX-2 si inhibarea usoara a enzimei COX-1.
- Ajuta la inhibarea mediatorilor iNOS si PGE2.
- Contribuie la inhibarea activitatii GSK-3 si NF-kappaB.
- Ajuta la reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauza, sanatoase sau cu sindrom metabolic.
- Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a pielii; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
- Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
- Vitamina D contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
RECOMANDARI:
- Sprijina flexibilitatea si mobilitatea coloanei vertebrale si a spatelui.
- Sprijina mobilitatea articulatiilor (genunchi, sold, umar etc.).
- In cazuri de disconfort al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si spatelui, in special, precum si la nivelul articulatiilor si muschilor, in general.
- Pentru normalizarea activitatii musculare si nervoase.
- In cazul rigidizarii coloanei vertebrale si spatelui.
- In cazul dificultatilor la mers.
- Pentru normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauza.
- Pentru efectul antioxidant.
- Persoanelor cu contractii musculare la nivelul coloanei vertebrale si spatelui.
- Persoanelor care au o viata sedentara, care stau mult in fata calculatorului etc. si astfel se confrunta cu disfunctionalitati la nivelul coloanei vertebrale si spatelui.
- Persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a vitaminelor C, B6, D.
- Nu are efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator sau renal.
- Nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta.
- Este permis diabeticilor.
RoboFlex™ poate fi luat atat ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, in cazuri deosebite, cat si sub forma de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauza, recomandat in asociere cu Celadrin™ Extract Forte si/sau cu Celadrin™ Unguent Forte.
RoboFlex™ este un supliment alimentar in special pentru coloana vertebrala si spate, conceput si fabricat in Canada, testat stiintific, care, prin componentele sale, are un efect linistitor asupra sistemului nervos (Hamei), ajuta la functionarea normala a acestuia (vitamina B6, vitamina C), contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a oaselor, cartilajelor, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii (vitamina C), contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular (vitamina D) si are efecte benefice in caz de oboseala, prin stimularea metabolismului (Aloe).
Formula unica IBUcell™ din RoboFlex™ contine urmatoarele substante active:
Perluxan™ - extract standardizat, brevetat, din conuri de hamei cu mecanisme multiple de actiune bazate pe acizi alfa si izo-alfa (minimum 30% din extract). Este un extract 100% natural, cu o biodisponibilitate (absorbtie) ridicata, bine tolerat de organism, fara a avea efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiovasular.  Are o actiune prompta, incepand cu 30-120 minute de la ingerare, putand avea efect de pana la 9 ore. Spre deosebire de alte extracte din conuri de hamei, Perluxan™ nu contine substante hipnotice sau fitoestrogeni. Mai mult decat atat, Perluxan™ detine certificare GRAS (“Generally Recognized As Safe” - General Recunoscut ca fiind Sigur - notificare emisa de catre expertii FDA din SUA, care certifica o anumita substanta alimentara ca fiind 100% sigura pentru consumul uman). In ultimul deceniu, au fost realizate cercetari clinice in extenso, atat in vitro, cat si in vivo, pentru a proba eficacitatea naturala a Perluxan™-ului (vezi rubrica „Studii”). Este in continuare subiectul a mai multor cercetari stiintifice si studii clinice. Conform unei mentiuni aprobate de DSHEA (Dietary Supplement Health and Education Act) din SUA, ”doza zilnica de Perluxan™ poate permite reducerea temporara a unui disconfort minor” [65 Fed. Reg. 1000, 1030, Jan. 6, 2000]. Perluxan™ este subiectul a numeroase brevete internationale. Informatii detaliate se pot vizualiza accesand http://hermes-consilium.com/portfolio/perluxan/
Vitamina C  - contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a pielii; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
Vitamina B6 - contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
Vitamina D - contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
QMatrix® ACTIValoe® standardizat la minimum 10% polizaharide - extract superconcentrat din Aloe vera fabricat de Aloecorp Inc. - liderul mondial de extracte de calitate superioara din Aloe vera.
RoboFlex™ este recomandat:
- pentru normalizarea activitatii musculare, in special la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
- pentru normalizarea activitatii nervoase, in special la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
- in cazul flexibilitatii reduse la acest nivel;
- persoanelor cu contractii musculare la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
- persoanelor care au o viata sedentara, care stau mult in fata calculatorului etc. si astfel se confrunta cu disfunctionalitati la nivelul coloanei vertebrale si spatelui;
- persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a vitaminelor C, B6, D.
Pentru o eficacitate sporita si obtinerea unui efect consolidat pe o durata indelungata, este recomandat ca RoboFlex™ sa fie luat in asociere cu Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent Forte.
INGREDIENTE: Perluxan™ (extract din conuri de Hamei/Humulus lupulus, cu peste 30% acizi alfa si izo-alfa); capsula: gelatina, dioxid de titan; maltodextrina; emulsifiant: stearat de magneziu; Vitamina C /acid ascorbic; ACTIValoe® QM200X (extract de Aloe vera standardizat la minimum 10% polizaharide); Vitamina B6/ clorhidrat de piridoxina; Vitamina D/colecalciferol.

Informatii nutritionale:

Ingrediente active Cantitate / 2 capsule % VNR*
IBUcell™ 1044,57 mg **
Perluxan™ / extract din conuri de Hamei, din care:
Acizi alfa și izo-alfa
1000 mg
300 mg
**
**
Vitamina C (acid ascorbic) 24 mg 30
QMatrix® ACTIValoe®, din care:
Polizaharide
20 mg
2 mg
**
**
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 0,42 mg 30
Vitamina D (colecalciferol) 1,5 mcg 30

*Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

MOD E UTILIZARE: In conditii normale, se iau 2 capsule pe zi in timpul meselor, dimineata si seara. In situatii deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se iau 3-4 capsule pe zi, cate o capsula la fiecare 6-8 ore, in timpul meselor.
DURATA UTILIZARII: RoboFlex™ poate fi luat atat ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, cat si sub forma de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauza, recomandat in asociere cu Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent Forte, pentru obtinerea unui efect consolidat.
CONDITII DE PASTRARE: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
CONTRAINDICATII: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre ingrediente. Luat conform modului de utilizare din prospect, nu prezinta reactii adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator, renal, nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta. Nu contine substante hipnotice sau fitoestrogeni. Permis diabeticilor.
PRODUCATOR: Direct NitriSciences, Prince Edward Island, Canada exclusiv pentru BIOPOL GN SRO, Praga, Cehia, divizia europeana a Pharma United Inc., Ontario, Canada.
STUDII CLINICE:
In urma studiilor clinice realizate cu acizii alfa, izo-alfa si polizaharide din compozitia formulei patentate IBUcell™, substanta activa din RoboFlex™, s-au constatat urmatoarele efecte: reducerea disconfortului articular,  imbunatatirea parametrilor de confort articular (la sezut, culcat, mers pe o suprafata plana), inhibarea inflamatiei acute in vivo, inhibarea moderata a enzimei COX-2 si inhibarea usoara a enzimei COX-1, actiunea antiinflamatorie de inhibare a enzimei COX-2 asemanatoare cu cea a ibuprofenului pe un interval de pana la 9 ore, lipsa efectelor adverse la nivel gastrointestinal si cardiovasular, inhibarea mediatorilor iNOS si PGE2, inhibarea activitatii GSK-3 si NF-kappaB, reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauza, sanatoase sau cu sindrom metabolic, neutralizarea radicalilor liberi, imbunatatirea calitatii vietii.
1. Safety, efficacy and anti-inflammatory activity of rho iso-alpha-acids from hops.
Phytochemistry, Mai 2008, Hall AJ, et al.
(Siguranta, eficicacitatea si actiunea antiinflamatorie a acizilor rho izo-alfa din conuri de hamei)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=safety%2C+efficacy+and+anti-inflammatory+activity+of+rho
2. Rho iso-alpha acids from hops inhibit the GSK-3/NF-kappaB pathway and reduce inflammatory markers associated with bone and cartilage degradation.
Journal of Inflammation, 27 August 2009, Konda VR, Desai A, Darland G, Bland JS, Tripp ML.
(Acizii rho izo-alfa din conuri de hamei inhiba actiunea mediatorilor GSK-3/NF-kappaB si reduc markerii inflamatori asociati cu degradarea oaselor si a cartilajului)
3. Hop bitter acids efficiently block inflammation independent of GRalpha, PPARalpha, or PPARgamma.
Molecular Nutrition & Food Research, Septembrie 2009, Van Cleemput M, et al.
(Acizii amari din conuri de hamei blocheaza eficient inflamatia independent de actiunea receptorilor GRalpha, PPARalpha sau PPARgamma)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19655312
4. In vitro and ex vivo cyclooxygenase inhibition by a hops extract.
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition 2004 , Marc Lemay, et al.
(Inhibarea ciclooxigenazei in vitro si ex vivo cu ajutorul unui extract din conuri de hamei)
5. A dietary supplement is a selective COX-2 inhibitor both in vitro and ex vivo in healthy human volunteers.
Nutrilite Health Institute, Lemay M, et al.
(Un supliment alimentar este un inhibitor selectiv al COX-2 atat in vitro, cat si ex vivo la voluntari umani sanatosi)
6. Selective inhibition of COX-2 by a standardized CO2 extract of Humulus lupulus in vitro and its activity in a mouse model of zymosan-induced arthritis.
Planta Medica 2006, S. Hougee, J. Faber, A. Sanders, W.B. Berg, J. Garssen, H.F. Smit, M.A. Hoijer
(Inhibarea selectiva a COX-2 cu ajutorul unui extract standardizat din Humulus lupulus in vitro si activitatea sa la soareci cu artrita indusa prin zymosan)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Selective+inhibition+of+COX-2+by+a+standardized+CO2+extract+of+Humulus+lupulus+in+vitro+and+its+activity+in+a+mouse+model+of+zymosan-induced+arthritis
7. The effects of AH88 on the activity of COX-1 and COX-2 using human whole blood and A549 cells.
Pharmachem Laboratories, Lidbury et al.
(Efectele AH88 asupra activitatii COX-1 si COX-2 utilizand sangele uman si celulele A549)
8. Efficacy of Oral Perluxan Intake: A Randomized, Double-Blind Study.
Pharmachem Laboratories, Jager R, Purpura M.
(Eficacitatea administrarii pe cale orala a Perluxan-ului: studiu dublu-orb, randomizat)
9. Inhibitors of nitric oxide production from hops (Humulus lupulus L.).
Biological & Pharmaceutical Bulletin 2003, F. Zhao, et al.
(Inhibitori din conuri de hamei (Humulus lupulus L.) ai sintezei de oxid nitric)
10. Hop rho iso-alpha acids, berberine, vitamin D3 and vitamin K1 favorably impact biomarkers of bone turnover in postmenopausal women in a 14-week trial.
Journal of Bone and Mineral Metabolism, Mai 2010 Holick MF, et al.
(Acizii rho izo-alfa din conuri de hamei, berberina, vitamina D3 si vitamina K1 au un impact favorabil asupra biomarkerilor turnover-ului osos la femei aflate la menopauza in cadrul unui experiment de 14 saptamani)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Hop+rho+iso-alpha+acids%2C+berberine%2C+vitamin+D3+and+vitamin+K1+favorably+impact+biomarkers+of+bone+turnover+in+postmenopausal+women+in+a+14-week+trial
11. Nutritional supplementation of hop rho iso-alpha acids, berberine, vitamin D₃, and vitamin K₁ produces a favorable bone biomarker profile supporting healthy bone metabolism in postmenopausal women with metabolic syndrome.
Nutrition Research, Mai 2011, Lamb JJ, et al.
(Suplimentarea nutritionala a acizilor rho izo-alfa din conuri de hamei, a berberinei, vitaminei D₃, si a vitaminei K₁ produce o configuratie favorabila a biomarkerilor ososi sustinand sanatatea metabolismului osos la femei aflate la menopauza cu sindrom metabolic)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Nutritional+supplementation+of+hop+rho+iso-alpha+acids%2C+berberine%2C+vitamin+D%E2%82%83%2C+and+vitamin+K%E2%82%81+produces+a+favorable+bone+biomarker+profile+supporting+healthy+bone+metabolism+in+postmenopausal+women+with+metabolic+syndrome
12. Antioxidative activity of hop bitter acids and their analogues.
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 1995, M. Tagashira, M. Watanabe, N. Uemitsu
(Activitatea antioxidanta a acizilor amari din conuri de hamei si a compusilor analogi)
13. Aloe vera: a systematic review of its clinical effectiveness.
British Journal of General Practice, octombrie 1999, Vogler BK, Ernst E.
(Aloe vera: studiu sistematic al eficacitatii sale clinice)
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 30 capsule de 656 mg RoboFlex™
5941828011883

Reviews

Scrieti comentariul dv.

RoboFlex Barny's 10 capsule de 656 mg - Good Days Therapy

Ajuta prompt la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui, contribuie la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul articulatiilor (genunchi, sold, umar etc.), ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor mediatorilor proinflamatori, contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular, acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™ au proprietati asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii mediatorilor proinflamatori, pe un interval de pana la 9 ore, fara a avea efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, imbunatateste parametrii de confort articular (la sezut, culcat, mers pe o suprafata plana), ajuta la inhibarea inflamatiei acute in vivo, contribuie la inhibarea moderata a enzimei COX-2 si inhibarea usoara a enzimei COX-1, ajuta la inhibarea mediatorilor iNOS si PGE2, contribuie la inhibarea activitatii GSK-3 si NF-kappaB, ajuta la reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauza, sanatoase sau cu sindrom metabolic, vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a pielii; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, vitamina D contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Scrieti comentariul dv.

Comments