Performax (potenta maxima) 30 doze X 8g - Performax
search
  • Performax (potenta maxima) 30 doze X 8g - Performax

Performax (potenta maxima) 10g - Performax

20,24 lei
Pret cu TVA inclus
Performax este un afrodiziac pe baza de miere care combina puterea a 21 de plante si ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sanatatii.

account_circleTrimite unui prieten
Performax (potenta maxima) 10g - Performax

Performax (potenta maxima) 10g - Performax

Performax este un afrodiziac pe baza de miere care combina puterea a 21 de plante si ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sanatatii.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Performax (potenta maxima) 10g - Performax

Performax (potenta maxima) 10g - Performax

Performax este un afrodiziac pe baza de miere care combina puterea a 21 de plante si ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sanatatii.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR.AA11122/2017
Performax este un afrodiziac pe baza de miere care combina puterea a 21 de plante si ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sanatatii
Performax imbunatateste calitatea vietii in 10 moduri esentiale:
- Maximizeaza performanta sexuala
- Fortifiaza si tonifica musculatura
- Sporeste libido-ul
- Energizeaza in momente de oboseala si stres
- Amelioreaza starea de spirit
- Stimuleaza memoria
- Reduce colesterolul
- Ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange
- Reface nivelul de testosteron
- Intareste sistemul imunitar
- Ofera erectii de durata
- Intarzie ejacularea
- Creste potenta
- Sporeste satisfactia ambilor parteneri
Cum functioneaza?
Esti liber sa te bucuri de o viata sexuala fara limite! Dar pentru asta ai nevoie de extra energie si vigoare, chiar daca ai 20 sau 50 de ani.
Erectiile puternice si de durata sunt rezultatul unei bune circulatii sangvine in organele genitale. Cu ajutorul unei combinatii optime de plante si ingrediente cu proprietati afrodiziace, Performax stimuleaza circulatia sangelui. Acest lucru asigura longevitatea si duritatea organului genital masculin in timpul actului sexual. Cu cat vasele de sange din tesuturi sunt mai dilatate, cu atat erectiile vor fi mai puternice si orgasmul mai intens.
O circulatie sangvina optima inseamna si mai mult oxigen si nutrienti in celule. Acest lucru previne aparitia oboselii si sustine rezistenta fizica in timpul actului sexual.
Contine unul dintre cele mai puternice afrodiziace: Tribulus terrestris
Tribulus (Tribulus terrestris) ste un puternic remediu medical, care regleaza nivelul de testosteron si, prin urmare, creste libido-ul. Protejeaza sistemul cardiovascular si ajuta dezvoltarea musculara in timpul antrenamentelor la sala de sport.
In combinatie cu Ginkgo Biloba si Ginseng, reduce disfunctia erectila si creste simultan fertilitatea barbatilor, el ridica hormonul luteinizant, care in schimb semnaleaza testiculelor sa elibereze testosteron. Mai mult testosteron inseamna mai multa masa musculara, in special in prezenta stimulilor dati de exercitiile fizice cu greutati.
Substanta activa din Tribulus este considerata una dintre cele mai puternice substante cu efect afrodiziac. Conform studiilor, acest compus, este eficient in tratarea disfunctiei erectile prin stoparea efectelor unei enzime care restrictioneaza accesul sangelui in organul genital masculin. Specialistii compara efectele Tribulus cu cele ale “pilulei albastre”. Insa Tribulus Terestris nu prezinta efecte secundare negative asupra sanatatii, cum ar fi dureri de cap, dureri de stomac sau probleme de vedere.
INGREDIENTE: sirop de glucoza (78,72%), miere de albine (11,01%), melasa de duda (3,78%), polen (1,57%), telina - 0,79%, roscove (ceratonia siliqua) - 0,63%, ovaz (avena sativa) - 0,63%, ghimbir (0,63%), alpinia officinarum (0,47%), scortisoara (0,31%), maca (lepidium meyeni) - 0,31%, ginseng american (panax quinquefolius) - 0,16%, urzica (urtica sp.) - 0,16%, ginseng siberian (eleutherococcus senticosus) - 0,13%, ginkgo biloba - 0,13%, ginseng (panax ginseng) - 0,13%, dovleac (cucurbita sp.) - 0,11%, tribulus (tribulus terrestris) – 0,11%, cola vera (0,08%), extract de vanilie (0,08%), laptisor de matca (0,06%).
Performax este o pasta cu miere si mix de plante, fiind prin urmare:
SANATOS. Contine ingrediente sigure, cu efecte demonstrate stiintific
SIGUR. Portii optime pentru rezultate rapide si eficiente
UNIC. Un amestec de plante unic, care nu se gaseste in niciun alt produs de pe piata
Iata cele mai importante ingrediente si efectele lor benefice, dovedite stiintific:
TRIBULUS TERRESTRIS
Tribulus (Tribulus terrestris) este un puternic remediu medical, care regleaza nivelul de testosteron si, prin urmare, creste libido-ul. Protejeaza sistemul cardiovascular si ajuta dezvoltarea musculara in timpul antrenamentelor la sala de sport. In combinatie cu Ginkgo Biloba si Ginseng, reduce disfunctia erectila si creste simultan fertilitatea barbatilor.
GINSENG
Potrivit cercetarilor, ginseng-ul incurajeaza erectia masculina, intrucat imbunatateste circulatia sangelui in organele genitale masculine. Prin urmare, poate fi utilizat in cazurile de disfunctie erectila, cu rezultate incomparabile.
GINKGO BILOBA
Substantele din Ginkgo Biloba au un efect de subtiere a sangelui si, imbunatatesc tonusul muscular al peretilor vaselor de sange. La barbati, Ginkgo Biloba imbunatateste functia erectila, extinde timpul de erectie si duce la orgasme mai intense. Nu in ultimul rand, amelioreaza stresul si relaxeaza intregul corp.
ALPINIA OFFICINARUM
Pulberea de Galangal (Alpinia Officinarum) este un extract liofilizat obtinut din radacina plantei cu acelasi nume. Radacina de Galangal creste in Asia, fiind inrudita cu ghimbirul si turmericul, si este utilizata in tratamentul diverselor afectiuni: Afrodisiac natural eficient, creste apetitul sexual si reface libidoul, imbunatateste functia sexuala si performanta sexuala.
ROSCOVE
In afara faptului ca este o alternativa sanatoasa la ciocolata, roscovele contin o treime din caloriile ciocolatei si este o mare sursa nealergica de pectina si proteine. De asemenea, pudra de roscove nu contine acizii oxalici ce se gasesc in ciocolata si care sunt recunoscuti ca interfereaza cu absorbtia de calciu si zinc in organism.
LAPTISOR DE MATCA
Laptisorul de matca este probabil cel mai valoros produs al albinelor si este utilizat pe scara larga ca supliment alimentar cu numeroase proprietati medicale. Imbunatateste organismul cu o serie de beneficii nutritionale, energetice si metabolice. Ofera energie, ridica moralul si asigura functionarea adecvata a sistemului nervos.
GHIMBIR
Ghimbirul este o radacina utilizata de peste 5000 de ani. Consumul de ghimbir rezolva un numar mare de probleme cum ar fi indigestia, pierderea de energie si diverse infectii. In acelasi timp, ghimbirul prezinta proprietati afrodisiace si promoveaza bunastarea organismului.
POLEN
Polenul este o sursa bogata in proteine si contine aproape toate substantele nutritive necesare corpului uman, astfel incat este considerat un super-aliment. In plus, polenul este un ingredient natural 100%, care nu poate fi sintetizat intr-un laborator.
SCORTISOARA
Scortisoara este folosita de mai mult de 5000 de ani in medicina ayurvedica (India) si medicina traditionala chineza pentru tratarea problemelor gastrointestinale. In acelasi timp, are proprietati afrodiziace datorita uleiurilor esentiale din compozitie. La barbati s-a observat ca inhiba oboseala sexuala.
Cum folosesc Performax?
Performax este o pasta cu miere si mix de plante ce poate fi consumata zilnic. O lingurita de Performax (8g per portie) isi va face efectul maxim dupa aproximativ 30 minute de la consum.
Important!
Pentru a beneficia de eficienta plantelor, produsul trebuie amestecat bine inainte de consum
Pentru rezultate optime si durabile, recomandam o portie pe zi de Performax (8g), timp de 10-14 zile.
La cat timp dupa o consumul unei portii pot observa rezultate?
Efectul unei portii se va face simtit dupa 30 de minute de la consum.
Cum pot obtine rezultate maxime?
Pentru rezultate optime si durabile, recomandam o portie pe zi de Performax (8g), timp de 10-14 zile. Efectul unei portii se va face simtit dupa 30 de minute de la consum.
Exista efecte secundare in urma consumului Performax?
Performax nu prezinta efecte secundare cunoscute.
Performax poate fi consumat de persoane cu probleme de sanatate sau de femei insarcinate?
Performax nu este recomandat persoanelor cu boli cardiace, hipertensiune sau femeilor insarcinate fara consultarea preliminara a medicului sau specialistului.
Poate fi consumat si de catre femei?
Da! Performax are multiple beneficii asupra organismului feminin, printre care ameliorarea simptomelor menopauzei, a anxietatii si stresului zilnic, dar si sporirea libido-ului si energizarea intregului corp.
Ma poate ajuta sa am rezultate mai bune cand fac sport?
Datorita plantelor cu efect de tonic muscular si de reglare a testosteronului, Performax ofera un plus de vitalitate si energie in activitatile sportive.
Performax creeaza dependenta?
Produsul nu creeaza dependenta.
Cum stiu ca este un produs sigur, fara riscuri asupra sanatatii?
Performax este un supliment alimentar sub forma de pasta cu miere si mix natural de plante, fapt confirmat prin Certificatul de Notificare AA11122/2017 al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Unde este fabricat Performax?
Performax este produs exclusiv in Turcia de o fabrica specializata si importat in Romania de S.C. EUROPARUS S.R.L., importator exclusiv pentru Uniunea Europeana.
Pot consuma alcool si lua Performax in acelasi timp?
Da, consumul de alcool nu influenteaza eficienta produsului.
PREZENTARE PRODUS: plic cu 10g ,24Performax

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)