Balda Sirop 200 ml - Bio Vitality - www.naturasanat.ro
  • Balda Sirop 200 ml - Bio Vitality - www.naturasanat.ro

Balda Sirop 200 ml - Bio Vitality

58,53 RON
Sanatate, Vigoare, Vitalitate
Creste rezistenta organismului prin stimularea sistemului imunitar;
Cantitate

Bio Vitality PRODUCATOR
Bio Vitality
account_circleTrimite unui prieten
Balda Sirop 200 ml - Bio Vitality

Balda Sirop 200 ml - Bio Vitality

Sanatate, Vigoare, Vitalitate
Creste rezistenta organismului prin stimularea sistemului imunitar;

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Sanatate, Vigoare, Vitalitate
Creste rezistenta organismului prin stimularea sistemului imunitar;
Reda organismului energia si vitalitatea necesara activitatilor zilnice. Senzatia de “mereu obosit” se reduce treptat, ajungandu-se la obtinerea starii de bine si echilibru;
Combate anemia feripriva cauzata de parazitoza, sarcina, perioada de crestere la copii sau sangerari menstruale abundente (menoragie);
Contine antioxidanti, fitonutrienti fenolici (tanin) cu proprietati antibacteriene, antifungice si fitoncide (antibiotice), dar si cantitati optime de minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor si vitamine ca B1, B2, B3, B6, B12, A, C, D si E;
Ajuta organismul sa se adapteze mai bine conditiilor de stres (reduce oboseala cronica, gandirea confuza si insomniile induse de stres);
Spectrul larg de actiune antitumorala al siropului, datorat ingredientelor sale, in speta Ashwaganda, sustine recomandarea siropului si in oncologia integrativa, precum si in combaterea anemiei cauzata de scaderea hemoglobinei din sange in urma tratamentului chimioterapeutic;
Datorita continutului ridicat de alcaloizi, saponine si lactone steroidale, siropul Balda sustine diminuarea inflamatiei si a durerilor in afectiunile articulare si musculare (reumatism, artrita, lumbago) fara efecte secundare gastrointestinale.
Produs natural Ayurvedic, siropul Balda reprezinta un scut impotriva imbolnavirii, o arma naturala impotriva bolii, REVANȘA organismului slabit in fata starii de slabiciune si neputinta.
Ingredientul de baza al siropului Balda este Ashwaganda, alaturi de extractele din mar, stafide si castane de balta. Proprietatile nutritive ale acestora imbogatesc siropul Balda cu antioxidanti (quercetina, kampferol, myricetina), fitonutrienti fenolici (taninul) cu proprietati antibacteriene, dar si cantitati optime de minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu si fosfor) si vitamine ca B2, B6, B1, A, C si E.
Astfel, Balda este indicat in lupta impotriva:
- infectiilor recurente, rezistente la antibiotic prin stimularea sistemului imunitar (creste productia de celule imunocompetente si de anticorpi);
- anemiei feriprive cauzata de parazitoza, sarcina, perioada de crestere la copii sau sangerari menstruale abundente;
- anemiei cauzata de scaderea hemoglobinei din sange, in urma tratamentului chimioterapeutic.
Spectrul larg de actiune antitumorala al Ashwagandei, sustine siropul Balda sa fie recomandat si in oncologia integrativa.
Datorita continutului important de alcaloizi, saponine si lactone steroidale siropul Balda sustine diminuarea inflamatiei si a durerilor in afectiunile articulare si musculare (reumatism, artrita, lumbago) fara a avea efecte secundare gastrointestinale.
Balda - produs adaptogen - ajuta organismul sa se adapteze mai bine conditiilor de stres (reduce oboseala cronica, gandirea confuza si insomniile induse de stres).
Balda sirop este indicat pentru orice varsta, putand fi administrat atat in scop preventiv pentru functionarea armonioasa a sistemului imunitar, cat si adjuvant in situatii de dereglare functionala.
Produsul contine extracte din: Whitania Somnifera, Vitis vinifera, Pyrus Malus, Trapa natans. Alte ingrediente: baza de sirop caramelizat si apa purificata.
MOD DE ADMINISTRARE:
Pentru rezultate optime, se recomanda tratament de minim 4 saptamani consecutiv sau cate 20 de zile pe luna cu pauza de 10 zile intre administrari, timp de 3 luni consecutiv.
- Copii intre 1 si 3 ani - cate 5 ml/zi,
- Copii intre 3 si 10 ani - cate 10 ml/zi,
- Copii peste 10 ani si adulti cate 20 ml/zi
In situatii speciale, la recomandarea medicului/specialistului se poate administra intre 30 ml pana la 40 ml pe zi, minim 6 luni.
PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie cu 200 ml Balda Sirop

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Balda Sirop 200 ml - Bio Vitality

Sanatate, Vigoare, Vitalitate
Creste rezistenta organismului prin stimularea sistemului imunitar;

Scrieti comentariul dv.