Colagen Stimulent 150 ml - Bionovativ - www.naturasanat.ro
  • Colagen Stimulent 150 ml - Bionovativ - www.naturasanat.ro

Colagen Stimulent 150 ml - Bionovativ

27,64 RON
Cantitate

Bionovativ PRODUCATOR
Bionovativ
account_circleTrimite unui prieten
Colagen Stimulent 150 ml - Bionovativ

Colagen Stimulent 150 ml - Bionovativ

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Ingredientele vegetale si apicole din acest produs au demonstrat un rol important in urmatoarelor afectiuni:
- Imbatranirea prematura a pielii - stimulatorii de colagen si elastina ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii, incetinesc sau stopeaza procesul de rigidizare si fragilizare al epidermei si dermei. Rezultatul va fi o piele mai tanara, mai rezistenta la factorii externi nocivi ( cum ar fi radiatiile ultraviolete, poluarea chimica), mai putin predispusa la ridare sau la tulburari de pigmentare.
- Fragilizarea firelor de par - siliciul si zincul biologic ajuta la cresterea rezistentei si a elasticitatii firelor de par, imbunatatindu-le consistenta si stralucirea, prevenind despicarea prematura sau ruperea.
- Fragilizarea si deformarea unghiilor - este stopata si, in timp, vizibil ameliorata de actiunea siliciului biologic, care nu doar creste proportia de tesut elastic, dar ajuta si la remineralizarea unghiilor, la redobandirea formei si a structurii lor normale.
- Durerea articulara (reumatismul) - este produsa de degradarea tesuturilor cartilaginoase, datorata varstei, proceselor inflamatorii, auto-imune etc. Este mult ameliorata de stimulatorii naturali ai productiei de colagen, care simultan stopeaza procesele degenerative din articulatii si ajuta la regenerarea tesuturilor elastice. In formele de reumatism cu o componenta auto-imuna, va fi administrata, in paralel, si panseluta sabatica (Viola tricolor).
Stimulatorii naturali de colagen au o actiune benefica demonstrata si contra: osteoporozei, fragilitatii vasculare, prolapsului diferitelor organe, degradarii diferitelor mucoase.
In cazul colagenozelor, actiunea stimulatorilor de colagen va fi completata de cea a extractului de panseluta salbatica (Viola tricolor), care are efecte imunomodulatoare.
CURA CU COLAGEN STIMULENT
De regula, administrarea acestui produs api-fitoterapeutic trebuie facuta zilnic, vreme de macar 9 saptamani, neintrerupt. In acest timp, se vor administra cate 1-3 lingurite (1 lingurita = 5 ml.), pe zi. Fiind vorba de un produs sub forma de suspensie, produsul se va agita inainte de fiecare administrare.
Efectele acestei cure sunt vizibile cel mai rapid asupra pielii, primele rezultate aparand dupa aproximativ 30 de zile si intensificandu-se in urmatoarele luni. Mai lent, adica in aproximativ 45 de zile, apar primele efecte asupra parului, in timp ce la nivelul unghiilor rezultatele incep sa fie vizibile dupa 60 de zile. Aceste intervale de timp sunt orientative, lucrurile putand decurge mai lent sau mai rapid, in functie de organism.
COMPOZITIE:
- Urzica (Urtica dioica), radacina, extract apos 1:20: 80%
- Glicerina vegetala:11%
- Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene, extract hidroalcoolic uscat, cu min. 7% Siliciu: 7%
- Laptisor de matca liofilizat:  0,6%
- Rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract in propilenglicol: 0,6%
- Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc : 0,5%*
- Portocal-dulce (Citrus sinensis), ulei esential: 0,24%
- Lamaie (Citrus lemon), ulei esential din pericarp: 0,06%.
*Doza maxima recomandata aduce 7,5mg Zinc, reprezentand 75% VNR. (VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011). 
ACTIUNI:
- Sustine asimilarea normala a calciului, refacerea tesutului osos distrus, productia normala de colagen
- contribuie la regenerarea tesuturilor conjunctive
- faciliteaza refacerea tendoanelor
- permite ameliorarea supletei tendoanelor, pe care le protejeaza in timpul efortului
- contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos si al articulatiilor si la mentinerea sanatatii vaselor de sange
Zincul: contribuie la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor, la sinteza normala de ADN si a proteinelor, contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 150 ml Colagen Stimulent

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Colagen Stimulent 150 ml - Bionovativ

Scrieti comentariul dv.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziteaza site-ul WWW.NATURASANAT.RO pe ShopMania