Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR: AA12360/25.02.2019INGREDIENTE:- Polen de salcie 46g- miere de salcam romaneasca din agricultura biologica 184g.MOD DE UTILIZARE:- Copii 3-5 ani: ½ lingurita pe zi- Copii 5-10 ani: 1- 1 si ½ lingurite pe zi- Copii 10-14 ani: 1-3 lingurite pe zi- Adolescenti 14-20 ani: 2-4 lingurite pe zi- Adulti: 1-4 lingurite pe zi- Persoane in varsta: 2-3 lingurite pe ziSe administreaza cu 5 minute inainte de masa, sublingual, pana la asimilare. Se recomanda cure de 30-90 de zile. Polenul de salcie se recomanda in special in perioadele de racire brusca a vremii, cand sistemul osteo-articular este solicitat de variatiile de temperatura si umiditate, dar si in perioadele de efort fizic intens.Polenul contine: glucide (zaharoza, fructoza, maltoza si poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din complexul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide si fitosteroli. PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: Alergie la polen. Alergie la miere.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de prefe-rinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.VALOARE CALORICA (per 230 grame): 616 caloriiProdus alimentar. Toate ingredientele sunt de provenienta UE.PREZENTARE PRODUS: borcan cu 230 g Polen de Salcie in Miere
REVIEWS (doar clientii inregistrati pot adauga comentarii)
Nimeni nu a adaugat un comentariu pana acum
Polenul contine: glucide (zaharoza, fructoza, maltoza si poliholozide), aminoacizi, acizi nucleici, proteine vegetale, lipide, vitamine din complexul B (B2, B6, B9, B1, B12), vitamine A, C, E, K, minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime, flavonoide si fitosteroli.