• Nou
Relaxophytol 30 capsule - NaturPharma - www.naturasanat.ro
  • Relaxophytol 30 capsule - NaturPharma - www.naturasanat.ro

Relaxophytol 30 capsule - NaturPharma

74,82 RON
Ajuta la functionarea sistemului nervos si mentinerea functiei mentale normale.
Cantitate

NaturPharma PRODUCATOR
NaturPharma
account_circleTrimite unui prieten
Relaxophytol 30 capsule - NaturPharma

Relaxophytol 30 capsule - NaturPharma

Ajuta la functionarea sistemului nervos si mentinerea functiei mentale normale.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Tulburarile de somn, anxietatea si depresia afecteaza o multime de oameni si conduc la reducerea capacitatii de lucru si la deteriorarea calitatii vietii. Acestea pot fi provocate de diversi factori de stres.
Cercetarea stiintifica, pe de alta parte, stabileste baze neurobiologice comune intre ele. De exemplu, stresul poate duce la anxietate care cauzeaza un somn dificil sau trezirea timpurie. Pe de alta parte, tulburarile de somn cauzeaza stare de anxietate sau depresie care le agraveaza in continuare calitatea. Pentru a iesi din acest cerc vicios este necesar sa restabiliti echilibrul anumitor neurotransmitatori care sunt responsabili pentru functionarea sa normala. Printre ei sunt doi care joaca un rol-cheie. Asta esteacid gama-aminobutiric (GABA) si serotonina (5-hidroxitriptamina, 5-HT) :
Acidul Gamaaminomaslenata (GABA) este neurotransmitator inhibitor major in sistemul nervos central (SNC) la om, iar rolul sau principal estea reduce excitabilitatea neuronala. Sa constatat canivel scazut de GABA in SNCduc la tulburarihiperactivitate asociate cuperturbare a functiei sale normale.
Serotonina, numita si "neurotransmitator de fericire" joaca un rolcheie intr-o serie de procese importante, inclusiv reglarea somnului, sentimente de durere, termoreglare, pofta de mancare, agresiune si comportamentul sexual.
Melissa (Melissa officinalis) este o planta aromatica perena, iar datele pentru utilizarea sa ca remediu dateaza de 2000 ani. Desi extractul este prea bogat in ingrediente, acidul rosmaric determina activitatea biologica primara. Prin urmare, este extrem de important sa se cunoasca concentratia acestei substante naturale in extractul total. In pregatirea continutului de acid RELAXOPHYTOL rozmarin este standardizat si stabilit ridicat (66 mg in 2 capsule).
Acidul rozmarinic inhiba enzima GABA-transaminazei, ceea ce duce la o degradare rapida a GAVA. Aceasta creste nivelurile acestui neurotransmitator prin reducerea excitabilitatii neuronale. S-a constatat ca printre toate extractele de plante diferite, si anume aceea de roinita are cea mai mare capacitate de inhibare in ceea ce priveste GABA-transaminazei. Toate aceste efecte determina extractul din planta contribuie la eliminarea tensiunii nervoase, sentimentul de frica si nesiguranta si pentru a favoriza un sentiment de confort psihologic si calm in situatii de stres.
5-HTP este un aminoacid natural izolat din semintele de Griffonia Simplicifolia, tipic pentru Africa Centrala si de Vest. 5-HTP conduce la biosinteza serotoninei mult mai rapida in neuroni. În plus, creste si nivelul altor neurotransmitatori, cum ar fi melatonina si endorfinele beta, care sunt importante pentru un somn bun si relaxare.
Vitamina B6 (piridoxina) este necesara pentru sinteza multor neurotransmitatori, inclusiv serotonina si GABA, care este considerat motivul pentru efectul benefic asupra functiei mentale normale. În plus, serotonina cu vitamina B sintetizeaza melatonina, care are un efect pozitiv asupra somnului, pastrând ritmul circadian.
Magneziu (Mg) - nivelurile sale sunt direct legate de nivelurile de stres. Când cantitatea de minerale din organism este mica, stresul creste si invers - stresul duce la eliberarea accelerata si, prin urmare, la scaderea nivelului de magneziu. Mg este un microelement extrem de important care ajuta functionarea sistemului nervos si mentinerea functiei mentale normale.
ACTIUNE: 
RELAXOPHYTOL este un supliment alimentar natural, care ajuta la functionarea sistemului nervos si mentinerea functiei mentale normale.
INGREDIENTE:
Substante active (per 2 capsule):
- Dibazit de triamagneziu cu continut de magneziu (Mg) 812,5 mg
- Extract de Melissa officinalis cu continut de acid hidroxicinamic si acid rosmarinic 600 mg
- Extract de Gryphonia Simplicifolia care contine 5-hidroxitriptophan (5-HTP) 150 mg
- Clorhidrat de piridoxina cu Vit. B6 10 mg
Excipienti: celuloza microcristalina din plante si stearat de magneziu (emulgatori).
MOD DE ADMINISTRARE:
Se iau doua (2) capsule pe zi - 1 la pranz cu aproximativ 1 ora inainte de masa si 1 seara chiar inainte de culcare.
Pentru efectul initial, utilizati suplimentul alimentar timp de 15-30 de zile si pentru rezultate de durata de 30-90 de zile.
CONTRAINDICATII:  hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente, copii sub 12 ani, femeile gravide si mamele care alapteaza.
AVERTISMENTE:  nu trebuie utilizat in paralel cu medicamente si / sau antidepresive. 
A nu u depasi doza. 
Datorita ingredientelor naturale, este posibila o variatie sau o schimbare a culorii, care nu este un viciu de calitate.
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 30 capsule Relaxophytol

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Relaxophytol 30 capsule - NaturPharma

Ajuta la functionarea sistemului nervos si mentinerea functiei mentale normale.

Scrieti comentariul dv.