Tea Tree Complex Ulei Esential Integral 10 ml - Bionovativ - www.naturasanat.ro
  • Tea Tree Complex Ulei Esential Integral 10 ml - Bionovativ - www.naturasanat.ro

Tea Tree Complex Ulei Esential Integral 10 ml - Bionovativ

25,30 RON
Efect asupra efectul asupra fungilor, bacteriilor, virusilor
Cantitate

Bionovativ PRODUCATOR
Bionovativ
account_circleTrimite unui prieten
Tea Tree Complex Ulei Esential Integral 10 ml - Bionovativ

Tea Tree Complex Ulei Esential Integral 10 ml - Bionovativ

Efect asupra efectul asupra fungilor, bacteriilor, virusilor

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Uleiul de tea tree (arbore de ceai) este poate cea mai studiata substanta cu potential antiseptic din lume. Totusi, exista o serioasa rezerva in administrarea sa interna, datorita potentialului iritativ. In doze depasite de cateva zeci de ori, poate cauza tulburari digestive, circulatorii sau nervoase.
Formula tea tree complex aduce, in plus, uleiuri studiate pentru efectele lor asupra functiei digestive (1), a sistemului  nervos si endocrin (2).
Utilizarea orala a arborelui fost studiata in cazul agresiunilor microbiologice (3) diverse asupra organismului. Adaugarea uleiului aceste specii in apa folosita la igiena orala a fost de asemena cercetata.
Utilizarea externa a fost in special investigata pentru efectul asupra fungilor (5), bacteriilor (6), virusilor (7). Cele mai multe studii ale arborelui de ceai le avem in dermatologie, ginecologie, precum si in zona ingrijirii scalpului, unghiilor, pielii. Un capitol special il constituie asa-numitele agresiuni microbiene nosocomiale, unde rezultatele cercetarilor sunt incurajatoare.
INGREDIENTE:
Uleiuri esentiale de:
- Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia): 97,25%
- Salvie (Salvia officinalis): 1%;
- Serlai - Salvie dulce (Salvia sciarea): 1,5%;
- Cimbru (Thymus satureioides): 0,2%
- Musetel (Matricaria chamomilla): 0,05%.
ACTIUNI FIZIOLOGICE:
Arborele de ceai: Ajuta la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor; contribuie la rezistenta in timpul ciclului premestrual si la calmarea simptomelor in timpul menopauzei. Sustine rezistenta fiziologica a organismului in conditii ambientale severe.
Salvia: Sustine procesul de remineralizare a oaselor, modificate dupa menopauza. Calmeaza in caz de iritatie a gatului si faringelui/efect emolient si placut pentru asupra gatului, faringelui si corzilor vocale. Contribuie la apararea natural a organismului, sustine sistemul imunitar. Contribuie la functia normal a tractului intestinal si a stomacului. Sustine controlul greutatii si echilibrul hormonal al femeii. Sustine rezistenta parului in conditiile in care caderea acestuia este asociata unui dezechilibru hormonal. Sustine functionarea glandelor hipofiza si tiroida. Utilizata traditional pentru a ajuta la starea de bine a femeilor in timpul menstruatilor. Contribuie la confortul din timpul menopauzei.
Serlai (Salvie dulce) si Cimbru: Contribuie la confortul digestiv.
Serlai (Salvie dulce): Ajuta la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor; contribuie la calmarea simptomelor in timpul menopauzei.
Cimbrul: Contribuie la sustinerea digestiei.
Musetelul: Calmeaza in caz de iritatie a gatului si faringelui/efect emolient si placut pentru asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, elibereaza tractul respirator. Contribuie la apararea naturala a organismului, sustine sistemul imunitar. Ajuta tractul gastrointestinal in caz de flatulenta si eructatii. Sustine relaxarea si starea de bine mentala si fizica, contribuie la mentinerea unui somn normal. Promoveaza metabolismul normal al lipidelor, sustine controlul greutatii.
MOD DE UTILIZARE: Se iau cate 3-4 picaturi de 2 ori pe zi. Fiecare doza se dizolva in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.
PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: Nu se va depasi doza indicata si nu se va administra nediluat. Se administreaza doar diluat in miere sau ulei alimentar, nu si in apa.
Studii:
1. Mecanismele implicate in efectul gastro-protectiv al unei combinatii de plante ce contine musetel.;  Khayyal MT et al.; Phytomedicine, 2006
2. Este util in prevenirea diabetului efectul, asemanator metformin-ului, al Salviei?; C.F. Lima et al.; The British journal of nutrition, 2006.
3. Eficacitatea solutiilor pe baza de Melaleuca, alcoolice sau non-alcoolice, in tratamentul CANDIDOZEI ORALE ȘI FARINGEALE la pacientii cu AIDS.; J. A.Vazquez si A. A. Zawawi.; 2002.
4. Efectul uleiului de tea tree contra placii bacteriene dentare si a gingivitei; S. Soukoulis si R. Hirsch; Dental Journal Austria, 2004.
5. Efectul antifungic al componentelor uleiului de tea tree / K. A. Hammer et al.; Journal of Applied Microbiology, 2003.
6. Efectul clinic si antibacterian al uleiului de tea tree – un studiu pilot; N. B. Arweiler et al.; Clinical Oral Investigations, 2000.
7. Uleiul de tea tree, sub forma de gel 6% in tratamentul herpesului labial recidivant; C.F. Carson et al.; Journal of Antimicrobial Chemotherapy, 2001.
8. Uleiul de tea tree ca o varianta de decolonizare prin aplicarea directa contra tulpinilor de Stafilococ auriu rezistente la meticilina / M. Caelli et al.; Journal of Hospital Infection, 2000.
PREZENTARE PRODUS: sticluta in cutie cu 10 ml Ulei Esential Integral de Tea Tree Complex

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Tea Tree Complex Ulei Esential Integral 10 ml - Bionovativ

Efect asupra efectul asupra fungilor, bacteriilor, virusilor

Scrieti comentariul dv.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziteaza site-ul WWW.NATURASANAT.RO pe ShopMania