Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel - Apicolscience - www.naturasanat.ro
  • Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel - Apicolscience - www.naturasanat.ro

Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel - Apicolscience

39,45 RON
Protejeaza pielea in fata agresiunilor externe
Cantitate

Apicolscience PRODUCATOR
Apicolscience
Trimite unui prieten
Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel - Apicolscience

Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel - Apicolscience

Protejeaza pielea in fata agresiunilor externe

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

  • Expediere in siguranta Expediere in siguranta
  • Livrare sigura Livrare sigura
  • Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat) Returnare in 10 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Rezistenta si elasticitatea sunt doua proprietati foarte importante ale pielii. Rezistenta epiteliilor tine mai mult de sanatate, iar elasticitatea tine de estetica, aspectul tanar fiind dependent de aceasta calitate. Rezistenta pielii este, insa, cel mai semnificativ aspect relativ la acest organ. Aceasta, deoarece este in legatura cu protectia in fata agresiunilor externe.
Pielea este cea mai importanta bariera in fata unor microorganisme patogene. Apoi, asa-numitul strat cornos de la suprafata pielii este si bariera impotriva radiatiilor ultraviolete, celulele din acest strat absorbind aproximativ 50% din radiatii. Absorbtia ultravioletelor se realizeaza printr-un tesut cornos ce contine celule numite melanocite si are ca efect bronzarea pielii.
Din pacate, la o rezistenta scazuta a stratului cornos si mai ales la o expunere extrema la aceste radiatii, se pot produce arsuri si cancer de piele (1). Apoi, mentinerea rezistentei pielii este in legatura cu combaterea dermatitelor produse de microorganisme sau de alergeni (2).
Atat ceara, cat si musetelul sunt intens studiate pentru efectul lor de mentinere a integritatii pielii (3), inclusiv a stratului de protectie exterior. Extractul de musetel este recunoscut si pentru o catalizare a proceselor de regenerare, odata ce pielea suferit leziuni. Aceasta, in timp ce propolisul este recunoscut pentru efectul sau in raport cu microorganismele  care pot leza si afecta rezistenta pielii.
ACTIUNI COSMETICE:
- protejeaza pielea in fata agresiunilor externe
- contribuie la apararea pielii impotriva dermatitelor produse de microorganisme si alergeni
- imbunatateste stratul cornos in vederea cresterii rezistentei acestuia fata de razele solare
COMPOZITIE: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Propolis Cera, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lanolin, Aqua, Alohol, Chamomilla Recutita Flower Oil
REFERINTE BIBLIOGRAFICE:
(1) Efectul local al administrarii Propolisului si a compusilor sai polifenolici asupra formarii si cresterii TUMORILOR; N. Oršolić et al.; Biological and Pharmaceutical Bulletin, 2005
(2) Activitatea ANTI-ALERGICA a musetelului (Matricaria recutita L.) in modelul de alergie mediata a mastocitelor.; V. M. Chandrashekhar et al.; J Ethnopharmacology, 2011.
(3) Evaluarea efectelor antiinflamatorii si de PROTECTIE a pielii in fata agentilor daunatori (antinociceptive) ale alcoolilor din ceara de albine.; Y. Ravel, V. Molina et al.; J. Nat Medicine, 2001
PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie cu 75 ml Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel

Reviews

Scrieti comentariul dv.

Crema Super-Protectiva cu Propolis si Musetel - Apicolscience

Protejeaza pielea in fata agresiunilor externe

Scrieti comentariul dv.