Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Pret cu TVA inclus
Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Migdalele contin proteine deosebit de valoroase pentru corpul uman, grasimi si acizi grasi esentiali, vitamine A, B, E, F si minerale: clor, fier, zinc, magneziu, calciu, in cantitate mult mai mare decat alunele, si toate acestea energizeaza, vitaminizeaza si mineralizeaza organismul.
Expediere in siguranta
Livrare sigura
Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Specialistii au constatat ca migdalele contin proteine deosebit de valoroase pentru corpul uman, grasimi si acizi grasi esentiali, vitamine A, B, E, F si minerale: clor, fier, zinc, magneziu, calciu, in cantitate mult mai mare decat alunele, si toate acestea energizeaza, vitaminizeaza si mineralizeaza organismul.Tot in compozitia migdalelor se gaseste o substanta numita amigdalina, cunoscuta si sub denumirea de letril sau vitamina B17, care are un rol important in lupta impotriva cancerului si previne cu succes aparitia acestei boli prin eliminarea celulelor canceroase. Amigdalina e cunoscuta de mii de ani in China, Egipt, Grecia si Roma Antica, fiind extrasa din migdalele amare si tot de atunci folosita in tratarea unor tumori ale pielii.COMPOZITIE: Faina de migdale, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a samburilor de migdale dulci. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial.RECOMANDARI: Ideala pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitica.Migdalele sunt delicioase, hranitoare si extrem de energizante, continutul de proteine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, zinc) si fibre fac ca faina de migdale sa constituie un ingredient pentru obtinerea de produse de patiserie delicioase. Faina de migdale este mai grea, trebuie crescuta cantitatea ingredientului care determina cresterea compozitiei aluatului.UTILIZARE: Se recomanda in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, prajituri, sosuri sau iaurt. PREZENTARE PRODUS: punga cu 250 g Faina Migdale Dulci
REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)
Migdalele contin proteine deosebit de valoroase pentru corpul uman, grasimi si acizi grasi esentiali, vitamine A, B, E, F si minerale: clor, fier, zinc, magneziu, calciu, in cantitate mult mai mare decat alunele, si toate acestea energizeaza, vitaminizeaza si mineralizeaza organismul.