Ghimbirul (Zingiber officinale Roscoe), o planta erbacee bine-cunoscuta, a fost folosit pe scara larga ca agent de aromatizare si medicament pe baza de plante de secole. In plus, consumul de rizom de ghimbir este un remediu tradi?ional tipic pentru ameliorarea problemelor comune de sanatate, inclusiv durerea, grea?a si varsaturile. Ghimbirul este originar din par?ile mai calde ale Asiei, cum ar fi China, Japonia si India, dar acum este cultivat in par?i din America de Sud si Africa. De asemenea, acum este cultivat in Orientul Mijlociu pentru a fi folosit ca medicament si cu alimente.Ghimbirul este folosit in mod obi?nuit pentru a trata diferite tipuri de „probleme de stomac”, inclusiv rau de mi?care, grea?a matinala, colici, stomac deranjat, gaze, diaree, sindrom de colon iritabil (IBS), grea?a, grea?a cauzata de tratamentul cancerului, grea?a cauzata de HIV/ Tratamentul SIDA, grea?a si varsaturi dupa opera?ie, precum si pierderea poftei de mancare. Ghimbirul contine vitamina C, magneziu si potasiu, care sunt toate valoroase pentru sanatatea ta. Dar arma secreta a ghimbirului este unul dintre uleiurile sale naturale: gingerolul si alte beneficii precum:Sus?ine imunitatea si capacitatea de autoaparare a organisumuluiAre efect antioxidant si contribuie la protejarea organismului impotriva efectelor radicalilor liberi.Sus?ine sanatatea inimiii Sanatatea circula?iei Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 capsula. A se consuma, de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.