Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - www.naturasanat.ro
search
  • Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - www.naturasanat.ro

Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - Synergy Plant

32,49 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Sustine mentinerea si refacerea barierei de protectie a pielii
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - Synergy Plant

Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - Synergy Plant

Sustine mentinerea si refacerea barierei de protectie a pielii

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - Synergy Plant

Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt 50 ml - Apicolscience - Synergy Plant

Sustine mentinerea si refacerea barierei de protectie a pielii

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

Asa-numitul "ten mixt" este probabil cel mai des intalnit la populatiile europene. El prezinta o secretie grasa abundenta pe portiunea de piele cunoscuta sub numele de "zona T-ului", adica pe nas, barbie si frunte. In rest, pielea este subtire, uscata, cu tendinta spre a face riduri fine si dese.
Pentru a depista tipul de ten, de regula, se face un test, numit "al foitei de tigara": La trei ore de la demachiere, se pune pe diferite portiuni ale fetei cate o foita subtire de tigara (sau servetel uscat), apasand usor. Daca foita de tigara prezinta pete de grasime la aplicarea ei pe nas, frunte si barbie, ramanand uscata in rest, atunci cu siguranta este vorba de un ten mixt.
Noaptea, acest ten se ingrijeste prin aplicarea de creme super-protective pe portiunile uscate si creme hidratate pe portiunile cu mult sebum. In timpul zilei, este nevoie de o crema pentru ten mixt, ale carei ingrediente trebuie sa fie foarte echilibrate. Aceasta crema trebuie sa contina substante naturale active care sa tina sub control secretia de sebum (1), sa previna proliferarea microbilor (2) si pe zona grasa.
Pe de alta parte, aceeasi crema trebuie sa refaca bariera de vapori de apa a pielii (3) si sa previna imbatranirea (4) tenului. De asemenea, trebuie sa protejeze zona de piele subtire si lipsita de sebum, in fata razelor UV si a altor factori nocivi.
Ingredientele acestui produs cosmetic au urmatoarele efecte fiziologice:
- Sustin mentinerea si refacerea stratului protector al tenului
- Contribuie la gestionarea secretiei de sebum la nivelul tenului
- Contribuie la mentinerea elasticitatii, tonusului si tineretii pielii
MOD DE UTILIZARE: 1-2 aplicatii pe zi.
INGREDIENTE: Extracte hidrice din Musetel (Matricaria camomilla), si Ceai-verde (Camellia sinensis), Glicerina vegetala, Miere Manuka, Laptisor de matca, Ulei de Argan (Argania spinosa), Ulei de samburi de Struguri (Vitis vinifera), Uleiuri esentiale de Bergamota (Citrus bergamia), Lavanda (Lavandula angustifolia), Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) Menta-dulce (Mentha viridis), Salvie-dulce (Salvia sclarea) Geranium (Pelargonium graveolens).
CONDITII DE DEPOZITARE: A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare si de inghet, la temperaturi cuprinse intre 4°C si 25°C.
PRECAUTII: Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de caldura. Testat dermatologic.
STUDII STIINTIFICE:
(1) "Mierea un AGENT TERAPEUTIC pentru PROBLEMELE PIELII"; Pauline McLoone et al.; Cent Asian J Glob Health. 2016.
(2) "Sensibilitatea a MICROORGANISMELOR DERMATOFITE la actiunea ANTIMICROBIANA a mierii manuka si a altor tipuri de miere"; N. Brady, P. Molan P., C. Harfoot; Pharm. Pharmacol. Commun., 1996.
(3) "Investigatii in vivo asupra capacitatii diferitelor uleiuri de a penetra pielea, precum si de a crea BARIERA PROTECTIVA PENTRU PIELE"; A. Ptzelt et al.; Skin Res Technol. 2012
(4) "Potentialul ANTI-AGING al unei creme ce contine uleiuri din plante si miere: Formulare si evaluare in vivo a eficacitatii folosind tehnici biofizice neinvazive"; Ebru Altuntas si Gülgün Yener; IOSR Journal of Pharmacy and Biological Sciences, 2015.
PREZENTARE PRODUS: recipient de plastic in cutie cu 50 ml Crema Cu Miere de Manuka pentru Ten Mixt

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)