Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Daca oamenii de stiinta au pareri convergente in legatura cu tratamentul diabetului, este de spus ca in privinta alimentatiei corecte opiniile sunt diverse si, uneori, chiar contradictorii. Practic, nu exista o lucrare care sa stabileasca transant modul de alimentatie al oamenilor care sufera de acest tip de afectiune.Tocmai aceasta carenta este corectata prin lucrarea Alimentatia bolnavilor de diabet – o sinteza a celor mai bune metode de stopare a intoxicarii organismului cu substante chimice, un indreptar exceptional pentru dieta, menit sa echilibreze organismul si chiar sa stopeze boala.Fara a avea pretentia de a fi exhaustiv, volumul de fata are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bolnavilor de diabet. Cartea pune la dispozitia cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care influenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica, precum si meniuri zilnice, retete aferente acestora, ceaiuri si suplimente nutritive dispuse la intervale orare clar precizate si obtinute prin tehnologii de preparare analizate si argumentate detaliat.CARACTERISTICI:Numarul de pagini: 232Formatul in cm. (l x L): 16 x 23,5I.S.B.N.: 978-973-659-136-0An aparitie: 2009PREZENTARE PRODUS: Carte "Alimentatia bolnavilor de diabet" D. D. Chiriac
REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)