Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm - www.natura
search
  • Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm - www.natura
  • Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm - www.natura

Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm

358,80 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Supliment natural pentru circulatie cerebrala, memorie si focus mental, cu actiune neuroprotectoare, neurostimulatoare si tonica a sistemului nervos. 
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm

Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm

Supliment natural pentru circulatie cerebrala, memorie si focus mental, cu actiune neuroprotectoare, neurostimulatoare si tonica a sistemului nervos. 

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm

Neuromax + Cognizin & BacoMind PROMOTIE 120 capsule la pret de 90 capsule vegetale (3+1) - Total Care - Cosmo Pharm

Supliment natural pentru circulatie cerebrala, memorie si focus mental, cu actiune neuroprotectoare, neurostimulatoare si tonica a sistemului nervos. 

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE MINISTERUL SANATATII, CENTRUL REGIONAL DE SANATATE PUBLICA IASI CU NR.AD 3378/2022
Supliment natural pentru circulatie cerebrala, memorie si focus mental, cu actiune neuroprotectoare, neurostimulatoare si tonica a sistemului nervos. Imbunatateste functiile cerebrale: memorare, concentrare, coordonarea miscarilor, agilitate mentala si echilibru emotional. Intarzie procesele de imbatranire cerebrala.
Singurul nootropic, neuroprotector, neurotrofic si neurostimualtor cu 10 principii active din surse naturale. Se administreaza doar o capsula vegetala / zi.
NEUROMAX este un tonic cerebral, supliment natural neuroprotector, neurostimulator, nootropic si neurotrofic pentru circulatie cerebrala si memorie, formula exclusica Cosmo Pharm, ce are in compozitie concentratii optime ale celor mai bine documentate plante cu actiune sinergica pentru sustinerea sistemului nervos: Cognizin® Citicolina, L-Carnitina, Taurina, BacoMind - Bacopa monnieri, Ginkgo Biloba, Fosfatidil serina, Fosfatidil colina, L-Glutamina, Acidul alfa lipoic si B5. Un tonic excelent pentru creier.
Acest produs este recomandat de SNPCAR - Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.
Cognizin® citicolina  este forma patentata de CDP-colina (citicolina) cu cel mai inalt grad de absorbtite, fata de formele obisnuite de bitartratcolina. Ajuta creierul sa genereze impulsuri electrice, sa protejeze deteriorarea neuronilor de radicalii liberi, ofera cantitati uriase de energie creierului, sustine activitatea sanatoasa a mitocondriilor necesara pentru un efort mental sustinut si ajuta la sinteza si intretinerea membranelor celulare.
Citicolina este un nutrient ce se regaseste in mod natural la nivelul celular cu rol esential in activitatea nervoasa. O data cu inaintarea in varsta, cantitatea acesteia scade, cauzand degradarea functiilor cognitive. Ajuta la mentinerea echilibrului intre concentratiile de sodiu, potasiu, calciu si magneziu din organism si la cresterea cantitatii de glucoza metabolizata in creier. Citicolina stimuleaza nivelul fosfatidilcolinei- vitala bunei functionari a creierului.
Asigura protectie antioxidanta impotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi, ofera fosfolipidele necesare bunei functionari neuronale, sustine metabolismul neuronal, intensifica procesele mentale, stimuleaza memoria, creste atentia si capacitatea de concentrare.
Citicolina imbunatateste functiile cerebrale in afectiuni precum hipoxie, encefalita, autism, sindrom Down, hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD), epilepsie, boala Alzheimer tratament naturist si alte tipuri de dementa, boala Parkinson, SLA, senilitate si ataxie. De asemenea, are efecte benefice in reducerea anxietatii, a stresului si a depresiei.
BacoMind  - extract standardizat brevetat din Bacoppa monnieri, cu 20 de studii clinice pentru imbunatatirea memoriei, a cognitiei si a tulburarilor neurodegenerative. Include 9 ingrediente bioactive diferite cu efecte antioxidante (flaavanoide si terpenoide), imbunatateste circulatia periferica, ajuta in degenerarea maculara si recuperarea post AVC, combate pierderea de memorie asociata cu imbatranirea.
Bacopa monnieri, planta utilizata in medicinala traditionala ayurvedica pentru proprietatile sale terapeutice, se recomanda in special in tratamentul afectiunilor ce tin de sistemul nervos (pierderi de memorie, anxietate, ADHD si epilepsie).
Bacopa monnieri are actiune antianxiolitica si antidepresiva prin reglarea nivelelor dezechilibrate ale aminelor biogene, creste capacitatea de invatare si memorare, stimuleaza inteligenta si accelereaza procesarea informatiilor vizuale.
O analiza din 2014 a revizuit noua studii publicate anterior, care evalueaza efectul Bacopa asupra functiei cognitive.
Mai multe studii sugereaza ca Bacopa monnieri poate ajuta la pastrarea memoriei si la imbunatatirea functiei cognitive.
Bacopa monnieri ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute ale bolii Alzheimer prin protejarea celulelor creierului de deteriorare.
Un studiu din 2011 a constatat ca Bacopa monnieri a crescut numarul si lungimea dendritelor (ramaficatii ale neuronilor), ceea ce duce la imbunatatirea capacitatii de invatare si memorare.
Un studiu realizat pe o perioada de trei luni ce a avut in focus adulti cu probleme de memorie legate de varsta inaintata, a constatat ca 125 de mg de Bacopa monnieri administrate de doua ori pe zi, a crescut capacitatea de a invata mai rapid noi sarcini, de a se concentra, de a gandi logic si de a controla emotiile.
L-Carnitina este un aminoacid cu rol neuroprotector (asupra nervilor periferici) si antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi. Reduce starea de oboseala si ajuta astfel la cresterea duratei si intensitatii efortului intelectual si fizic.
Ginkgo Biloba, „Arborele sfant al vietii” este cel mai prescris supliment pentru o mai buna agilitate si claritate mentala. Frunzele acestui copac sunt extrase si prelucrate in suplimente alimentare pentru miraculoasele sale efecte antioxidante (datorita flavanoidelor si terpenoidelor), in combaterea pierderilor de memorie asociate cu imbatranirea, stadii incipiente ale bolii Alzheimer, circulatie periferica deficitara, cresterea libidoului si imbunatatirea functiei sexuale, combaterea depresiei, recuperarea in urma unui atac cerebral si stadii incipiente ale degenerarii maculare. Neuromax® + Cognizin® + BacoMind este unul dintre cele mai eficiente produse cu Ginkgo biloba din Romania. Are actiune antianxiolitica si antidepresiva, creste capacitatea de invatare si memorare, stimuleaza inteligenta, accelereaza procesarea informatiilor vizuale.
Taurina este un aminoacid cu rol neuromodulator care protejeaza neuronii de efectul toxic al glutamatului, ofera claritate mentala si are efect calmant si relaxant in anxietate si stres.
Fosfatidil colina, precursor al colinei, care participa la sinteza acetilcolinei, reprezinta substanta esentiala in transmiterea informatiilor nervoase si functionarea sistemului nervos central si vegetativ. Ajuta la regenerarea celulei nervoase (neurogeneza).
Fosfatidil serina are rol in comunicarea interneuronala, amelioreaza declinul cognitiv, regleaza eliberarea de acetilcolina, dopamina si noradrenalina, mentine integritatea placii de mielina (deteriorarea placii de mielina duce la afectiuni neurodegenerative). Creste performantele cognitive si are rol antianxiolitic si antistres.
L-Glutamina, „carburantul creierului”, are rol antiinflamator, stimulator GABA, scade excesul de amoniac cerebral care cauzeaza bolile neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson).
Acidul alfa lipoic este un antioxidant endogen cu rol neuroprotector, ce actioneaza la nivel central si periferic, intra si extracelular, trecand bariera encefalica.
Vitamina B5 este necesara pentru functionarea normala a creierului, stimularea memoriei si reglarea sistemului nervos autonom prin producerea de neurotransmitatori precum acetilcolina.
BENEFICII:
1. Tonic Mental. Protejeaza Sistemul Nervos. Imbunatateste Atentia, Memoria Si Concentrarea.
Sustine functiile si buna functionare a sistemului nervos si vascular;
Ofera protectie celulelor nervoase;
Stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale;
Sustine transmiterea impulsului nervos prin modularea neurotransmitatorilor;
Asigura aportul de aminoazici necesari metabolismului cerebral;
Ofera neuronutrienti in boli neurodegenerative;
Ajuta in perioada de recuperare post AVC;
Sustine recuperarea neuromotorie;
Are rol de protectie antioxidanta cerebrala, mentine vitalitatea tesutului nervos;
Imbunatateste procesele de invatare, memorare, atentie, concentrare;
Creste performantele cognitive si coordonarea;
Creste vigilenta, atentia si scade timpul de raspuns (reactie);
Sustine efortul mental in perioade de activitate intelectuala intensa,
Sustine functia mentala a persoanelor in varsta, sprijina procesul de amintire;
Reduce manifestarile date de afectarea nervilor cranieni (cecitate, pierderea auzului, migrene, nevralgii);
Reduce starea de oboseala si creste durata si intensitatea efortului intelectual si fizic (burnout - epuizare profesionala, stres cronic);
Ajuta la buna functionare a circulatiei cerebrale.
2. Combate Starile De Stres, Anxioase Si Depresive.
Sustine echilibrul emotional;
Combate stresul, anxietatea si depresia, fara reactii adverse;
Reduce migrenele, oboseala si insomniile.
3. Sustine Sanatatea Sistemului Cardio-Vascular Si A Ficatului.
Sustine scaderea colesterolului si trigliceridelor, impiedica depunerea acestora in ficat;
Regleaza presiunea arteriala si ritmul cardiac;
Imbunatateste circulatia periferica;
Reduce depunerile de grasime pe peretii vaselor de sange;
Contribuie la refacerea ficatului afectat de diverse afectiuni.
INDICATII:
Suplimentul alimentar NEUROMAX® este un complex natural pentru optimizarea functiilor creierului in:
- pierderi de memorie, deficit de atentie si concentrare, deficit cognitiv;
- boli neurodegenerative - retard usor si mediu, dificultati de vorbire, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Tourette;
- ameteli (vertij), tulburari de auz, tiuit si pocnete in urechi (tinitus), tulburari de vedere, de echilibru sau de circulatie (“maini si picioare reci”);
- oboseala cronica, burnout, suprasolicitare psihica sau intelectuala, stres;
- depresie, anxietate, dementa, epuizare psihica si fizica;
- traumatisme cranio-cerebrale, operatii, recuperare post-AVC.
PRECAUTII: Nu este recomandat gravidelor sau celor care alapteaza. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la soia.
MOD DE ADMINISTRARE:
Adulti: 1 capsula vegetala pe zi, la masa, cu un pahar de apa. O cutie 30 capsule vegetale este suficienta pentru 30 zile. Neuromax+Cognizin+BacoMind poate fi recomandat si adolescentilor cu varsta de peste 16 ani.
Durata administrarii produsului: 3 luni, urmata de o pauza de o luna, dupa care se poate relua administrarea produsului Neuromax + Cognizin + BacoMind.
COMPOZITIE:
Ingrediente active/capsula vegetala:
- L-carnitina 125 mg
- L-Taurina 125 mg
- Cognizin® CDP-citicolina (forma patentata de citicolina, garantat stabilizata, non-alergenica) 75 mg
- Fosfatidilserina (extract standardizat din seminte de Soia/Glicine max) cu min. 20% fosfatidilserina) 62.5 mg
- Ginkgo biloba (extract standardizat 50:1 din frunze, garantat cu 24% ginkgoflavoglicozide si 6% ginkgolide si bilobalide) 50 mg
- BacoMind (extract standardizat din planta intreaga de Bacopa monnieri, garantat cu 40% bacoside) 25 mg
- Epikuron® (extract standardizat din seminte de Soia/Glicine max cu min. 30% fosfatidilcolina) 25 mg
- L-glutamina 25 mg
- Acid alfa lipoic 12.5 mg
- Vitamina B5 3 mg
*Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011**Doza zilnica nu a fost stabilita.
**Cognizin® este marca inregistrata KYOWA HAKKO BIO CO., LTD., USA.
Contine soia. Produs potrivit pentru vegetarieni
PREZENTARE PRODUS: pachet promotional 120 capsule la pret de 90 capsule (3+1) ( 4 cutii cu 30 capsule vegetale fiecare ) Neuromax + Cognizin & BacoMind

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)